2777
2789
عنوان

شیردهی به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
ممنون عزیزدلم لطفا دعام کن که بتونم به بچه ام شیر بدم واقعا غصه اش رو میخورم

حتما میتونی.ببین بیمارستانا اگه تهرانی ..مراقبت از نوزاد دارن.اموزش میدن بچه هایی ک سینه نمی گیرن. خیلی مهارت دارن کاش یسر بری. من بیمارستان عرفان سعادت اباد زایمان کردم.خییییلی ماهرن مراقبت نوزادانش. 

حتما میتونی.ببین بیمارستانا اگه تهرانی ..مراقبت از نوزاد دارن.اموزش میدن بچه هایی ک سینه نمی گیرن. خ ...

آره تهرانم ممنونم از کمک و راهنماییت عزیزم. لطف کردی وقت گذاشتی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خیلی تغذیه ام خوبه واسه خاطر شیر قید اندام و اضافه وزن زدم اما با خوراکی هم هرچی میخوام زیاد نم ...

ببین خودتو اذیت نکن کاری که من با خودم کردمو تو با خودت نکن دوماه خونه نشین شدم چون توی سرو صدا شیر نمی‌خورد😭 پیر شدم سر شیر دهیش بگیر بهش شیر خشک بده سلامت روانت مهمتره تا شیر خوردن بچت به خدا من افسردگی گرفته بودم تلاشتو بکن اگه نخورد بهش شیر خشک بده و تمام

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

ببین خودتو اذیت نکن کاری که من با خودم کردمو تو با خودت نکن دوماه خونه نشین شدم چون توی سرو صدا شیر ...

واقعا هم همینطوره بخدا توی این دوماه یه زندگی درست نکردم.هرشبم با گریه و استرس و نگرانی میگذره. آخه بچه که فقط مشکلش شیر خوردن نیست هزاریکی مشکل دیگه داره. الان دیروز از ظهر نخوابیده بود تا شب بااین همه خستگی نمی‌خوابد تا میذاشتم جاش می‌پرید یعنی آدم دیگه نمیدونه چیکار کنه😭

سعی کردی نشد شیر خشک بده مادری که به شیر دادن نیست 

ای کاش یکی میشد اینو توو مخ آدم حک می‌کرد تازه والا شیرخشک دادن توو این دوره زمونه هم پر هزینه اس هم خیلیم دردسر بیشتر داره

واقعا هم همینطوره بخدا توی این دوماه یه زندگی درست نکردم.هرشبم با گریه و استرس و نگرانی میگذره. آخه ...

کاملا درکت میکنم چون خودم اینروزا رو داشتم و دارم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃