2777
2789

واسه بعضی ها جواب میده، امتحان کن

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وواقعا این مادر شدن پر از تشویش و نگرانی و عذاب وجدانه

درسته، به خاطر همین صبر مادرا زیاده 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

چرا خوب غذا نمی خوری. شیرتو مقوی کن.  تا ابکی زیاد شه با قطره. ماهیچه پلو بخور.کباب.اجیل. میو ...

بخدا خیلی تغذیه ام خوبه واسه خاطر شیر قید اندام و اضافه وزن زدم اما با خوراکی هم هرچی میخوام زیاد نمیشه گفتم شاید این قطره ها و پودرها محرک شه کسی تجربه اش و داشته باشه. بچه امم سینه آمد نمی گیره که با من زدن اون بیشتر شه حداقل

اگه با غذا خوردن شیرتو زیاد کنی بچت زود سیر میشه و سلامتشم تضمینه.

گیرم چن کیلو چاق شی بعد میاد پایین وزنت عوضش بچت سالم رشد میکنه.

ماکارونی با گوشت و باقالی پلو هم شیر و غلیظ میکنن.

شیر و دارچین وعسل قاطی کن بخور. 

وواقعا این مادر شدن پر از تشویش و نگرانی و عذاب وجدانه

واقع من که پدرم سر شیر خوردن پسرم حسابی در اومده بخوابونش تو خواب بهش شیر بده تا سیرت زیاد بشه سیرابی بخور ماهیچه بخور شیردوش زیاد کنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

واقع من که پدرم سر شیر خوردن پسرم حسابی در اومده بخوابونش تو خواب بهش شیر بده تا سیرت زیاد بشه سیراب ...

بابا انقدر زرنگه توو خوابم نمیخوره از اونجایی هم که بچه کم خوابی و رفلاکسم داره واقعا دیگه نمیخوام توو خوابم آزارش بدم هرچند انگار باهام کشتی میگیره نمیخوره که نمیخوره😭 یه آب خوش از گلومون پایین نرفته این مدت

اگه با غذا خوردن شیرتو زیاد کنی بچت زود سیر میشه و سلامتشم تضمینه. گیرم چن کیلو چاق شی بعد میاد پای ...

ممنون عزیزدلم لطفا دعام کن که بتونم به بچه ام شیر بدم واقعا غصه اش رو میخورم