2777
2789
عنوان

شام

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 23 پست
کباب تابه ای من تا میمونم فوری درستش میکنم زعفرون زیاد تو گوشتش بزنید عالی میشه

ایده خوبیه مرسی 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
ماکارونی ظهر گذاشتم کوکو هم نمیخوره  انواع پلو هم نمیخوره تازه هر خورشی هم نمیخوره

کباب تابه ایی چی؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سيب زميني سرخ كن با قارچ و فلفل دلمه خواستي يكم گوشت چرخ كرده بزن روشم پنير پيتزا بريز يا مواد دم د ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
اقا امشب هررتایپیکی راجب غذا میبینید من توش عضو فعال بودم😀 ایده ای ندارم ، خودمم شام ندارم ، رو او ...

نمیشه چون برای فردا هم باید غذا ببره سرکار از طرفی هر غذایی نمیخوره خیلی سخت گیره خودمم رو غذاش خیلی حساسم چون ورزش میکنه 

کباب تابه ایی چی؟

فک کنم باید همونو درست کنم 

نمیشه چون برای فردا هم باید غذا ببره سرکار از طرفی هر غذایی نمیخوره خیلی سخت گیره خودمم رو غذاش خیلی ...

عه همسر شمام بد غذاس؟😕

منو همسرمم ورزش میکنیم و منظورم از حاضری صرفا فست فود نیست ، از این غذا مامان پزا بگیرید😁😉

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
عه همسر شمام بد غذاس؟😕 منو همسرمم ورزش میکنیم و منظورم از حاضری صرفا فست فود نیست ، از این غذا مام ...

آره هم بد غذاس هم اینکه ورزش میکنه همه غذایی نمیخوره 

آره هم بد غذاس هم اینکه ورزش میکنه همه غذایی نمیخوره 

همسر منم به شدت بد غذاست ، ذائقه غذاییمونم مث هم نیست اصلا ، جفتمون بخاطر ورزش فست فود نمیخوریم ، بیرونم که میریم همون غذایی که قرار بود بپزم و به برنامه مون میخوره رو میگیریم😁

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
همسر منم به شدت بد غذاست ، ذائقه غذاییمونم مث هم نیست اصلا ، جفتمون بخاطر ورزش فست فود نمیخوریم ، بی ...

چه خوب 

ماهم اینجوریم هرچی اون دوس داره من دوس ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز