2777
2789
عنوان

شام

123 بازدید | 23 پست

ایده های راحت برای شام 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیب زمینی سرخ شده

همیییین؟ 

ما اینو فقط به عنوان میان وعده قبول داریم یه چیز دیگه بگو 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
املت تخم مرغ کوکو سبزی سوسیس و تخم مرغ. ناگت

شوهرم اینارو نمیخوره اصلا مشکلم اینه که خیلی بد غذاس

ما امشب پوره سیب زمینی داریم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
خوراک مرغ 

خوبه مرسی ولی دیروز خوردیم 

اقا امشب هررتایپیکی راجب غذا میبینید من توش عضو فعال بودم😀

ایده ای ندارم ، خودمم شام ندارم ، رو اوردم ب حاضری

هرکیم ببینم مث شیطان رجیم به همین چالش دعوتش میکنم🤣و از صراط مستقیم منحرفش..

حاااااضریییییی(با لحن شیطانی بخونین🤓😈)

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
همیییین؟  ما اینو فقط به عنوان میان وعده قبول داریم یه چیز دیگه بگو

گوجه هم کنارش سرخ کن

ماکارونی بذار

کوکو درست کن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ما امشب پوره سیب زمینی داریم

نمیخوره شوهرم

سيب زميني سرخ كن با قارچ و فلفل دلمه خواستي يكم گوشت چرخ كرده بزن روشم پنير پيتزا بريز

يا مواد دم دستي مثل پياز فلفل دلمه سويا و رب درست كن بريز لاي نون بعد نونو سرخ كن عالي ميشه 

يا اين كه تخم مرغ رو اب پز كن بعد پوستشو بكن داخل سسي كه با پياز و رب و اب درست كردي بنداز يكم غليظ شه با سيب زميني سرخ شده عاليه 

گوجه هم کنارش سرخ کن ماکارونی بذار کوکو درست کن

ماکارونی ظهر گذاشتم کوکو هم نمیخوره 

انواع پلو هم نمیخوره تازه هر خورشی هم نمیخوره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز