2777
2789
عنوان

وسواس😭😔

129 بازدید | 10 پست

کسی دکتر خوب برای وسواس میشناسه؟؟؟

حالم خیلی بده همه فقط بلدن تبلیغ الکی کنن

دیروز رفتم پیش یه دکتره ۶۰۰ تومن پیاده شدم فقط حالم بدتر شد😭😔

اگ دکتر وسواس میشناسید خواهشا بگید لطفاااا

نمیشناسم چطوری  ۶۰۰ تومن 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین من تاپیک وسواسم هست اگه تو نماز وضو وسواس داری بگردم  پیدا کنم برات 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خودت باید خودتو درمان کنی ، ریشه اش و پیدا کن ، یا زیاد سرد مزاجی یا زیاد مشکلات داری یا کارت زیاده یا درس زیاد می‌خونی ، خلاصه فشار روت هست ، یا اهل نماز و ارتباط با خدا نیستی 

ارتباط تو با خدا زیاد کن ، برو‌مسجد نماز بخون حالت خوب میشه ، پیاده روی کن ، آرامش بخش های گیاهی بخور ، با خودت مهربان باش استراحت کن

تهرانم

آهان من تبریز دکتر قانع پور رو میشناسم عالیه عالی 

واسه درمان هم دکتر خوب پیدا کن در کنارش سیب زرد و شیره انگور خیلی زیاد بخور

سردیجات نخور

بالش ات رو شبا غرق گلاب کن که کل شب که خوابی بوش تو سرت بپیچه

چهارقل به ترتیب خیلی زیاد بخون خیلی

فیلم های طنز و رقص زیاد ببین

وسواس تمیزی ندارم وسواس فکریه

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس فکری دارین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و واقعا به کمکتون احتیاج دارم...    

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره     

https://survey.porsline.ir/s/B960dqm

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز