2777
2789
عنوان

چرا تاپیک واکسن رو ترکوندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 71 پست

دیدید بازم ازش منبع خواستم جواب نداد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه چی میگم نزنید منو من خودم به کارایی واکسن کاملا اعتقاد دارم ولی من خودم سه روز بعد از واکسن که ...

منم زدم استرازانکا تا۲۰روز بعدش حالم بد بود البته پیشونیم درد میکرد و بچه هام سرما خورده بودن گذاشتم رو حسابی که سرما رو خورده بودم واکسن هم زدم. حالا هم ۱۲روز دیگه باید دوز دومش بزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودش نزنه اصراری نیست.اینا همونایین که میگفتن کرونا دروغه یه سرماخوردگیه بیخودی گنده اش کردن و با ...

اینا همونایی ان .... 

خسته نشدید از اینکه به جای فکر کردن به مخالف این اراجیف رو میگید

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
منم زدم استرازانکا تا۲۰روز بعدش حالم بد بود البته پیشونیم درد میکرد و بچه هام سرما خورده بودن گذاشتم ...

نزن عزیزم نزن

اصلا یه حسی بهم میگه این از یه جایی خط میگیره برای جنگ نرم منم توهم توطئه گرفتم از دست اینا

😑😶😑😶

آخه این رفتارها چیه؟

واکسن خارجی رو میترسی. حق داری

ایرانیش رو بزن... بابا به شهید فخری زاده اعتماد نداری؟

دیگه این بازی ها چیه

@reyhan_۲

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
یه چی میگم نزنید منو من خودم به کارایی واکسن کاملا اعتقاد دارم ولی من خودم سه روز بعد از واکسن که ...

منم آسترازینکا زدم و حالمم خیلی خراب شد و رفتم بیمارستان و تست دادم . دکتر گفت وقتی آسترازینکا میزنی شبهه کرونا میگیری خود کرونا نیست ولی شبه اونه واسه همین حالت خیلی بد شده من تا ۱۴ روز عوارض داشتم و سرم به شدت گیج میرفت . بعدش خوب شدم.دکتر میگفت عوارضشه و باید تحمل کنی 

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم ناامیدمون نکن🙏🌹
خانم دانشمند آنتی بادی  سینوفارم فقط پنج درصد فقط پنج درصد ایمنی میده ولی عوارضش چقدره ؟!!!!!!

اگر منظورتون تحقیقات دانشگاه شیراز بود که اولا اون برداشتی که از تحقیقات شده بود یکی مثه شما این برداشت رو کرد بود

بعدش هم خیلیا با همین سینوفازم قند و مشکل قلبی داشتن ولی فوت نشدن

در ضمن منم توی دانشگاه علوم پزشکی دنبال کارای مقاله بودم میدونم چخبره😉

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
مطلبشون آنتی بادی نیست که. موضوع آنتی واکسنها اینه که معلوم نیست چه چیزی به نام واکسن به ما تزریق م ...

دقیقا دقیقا

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
دیدید بازم ازش منبع خواستم جواب نداد

شما فقط همینو یاد گرفتی 

منم جوابتو دادم 

شما بگو اینهمه مخالفان تو دنیا اینهمه متخصص برای چی مخالفن ؟ 

رفتی یکبار نشسیتی ببینی چی میگن 

فوق تخصص بیوتکنولوژی دکتر مهدی خزاعی ببین چی میگه 

آخه مساله اینه که یه گاردی دارن

وقتی نخبه فرار میکنه طلبکارن

نخبه طی حادثه ای از بین میره طلبکارن

دسترنج نخبه هم اخ و تخه

منم زدم استرازانکا تا۲۰روز بعدش حالم بد بود البته پیشونیم درد میکرد و بچه هام سرما خورده بودن گذاشتم ...

احتمالا کرونا بوده برا شما هم 

چون من و همسرم و دختر ۱۵ ماهه ام گرفتیم و من و همسرم تست دادیم مثبت بود

منم دوز دومم دو هفته دیگه اس از الان میترسم

من که فکر میکنم جای آسترا یه چی دیگه زدن بهمون

پنج بار ازش پرسیدم منبع و مدرک معتبرت کو؟ همه سوالامو به کتفش گرفت از آدمی با چنین درجه خریت چه تو ...

یادم رفت اینو جواب بدم خر خودتی 

شما فقط همینو یاد گرفتی  منم جوابتو دادم  شما بگو اینهمه مخالفان تو دنیا اینهمه متخصص بر ...

خب تو الان همین منبع معتبرت رو بذار ما هم فیض ببریم

تو هم چهارتا جمله یاد گرفتی هی میگی.من مخالفتی از جانب متخصصان ندیدم.

چند نفر هم که زر مفت زده آخرش معلوم شد اصلا در حیطه پزشکی فعالیت ندارن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

2790
2778
2791
2779
2792