2777
2789
عنوان

چرا تاپیک واکسن رو ترکوندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 71 پست
اتفاقا من سوالم ازش این بود که اصلا میدونه انتی بادی چیه؟؟ انتی بادی توی بدن درست شدن به چه دردی میخ ...

خانم دانشمند آنتی بادی 

سینوفارم فقط پنج درصد فقط پنج درصد ایمنی میده ولی عوارضش چقدره ؟!!!!!!

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
می‌گفت واکسن ساختن که آدما رو بکشن. ما می‌گفتیم دور و برمون کسایی که واکسن زدن نمردن میگفت امارسازی ...

فکر کن به حرفام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چی میگم نزنید منو

من خودم به کارایی واکسن کاملا اعتقاد دارم

ولی من خودم سه روز بعد از واکسن که زدم کرونا گرفتم و چون خیلی خیلی رعایت میکردیم مطمینم به خاطر واکسن بوده الان ترسیدم برم دوز دوم البته نه اینکه واکسن بد باشه

قطعا واکسن عالیه ولی من به چیزی که بهم زدن مشکوکم که هرچی بود غیر واکسن آسترازنکا

خانم دانشمند آنتی بادی  سینوفارم فقط پنج درصد فقط پنج درصد ایمنی میده ولی عوارضش چقدره ؟!!!!!!

خب تو که ظاهراً از منابع معتبر فیض میبری بگو این حرفا رو از کجا خوندی ما هم بهره مند شیم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بابا مگه سوال کسی رو جواب میداد  فقط چرت و پرت می گفت اینا رو بهشون بها ندید همون بهتر ترکید

من نترکیدم تاپیک ترکیده 

خانم دانشمند آنتی بادی  سینوفارم فقط پنج درصد فقط پنج درصد ایمنی میده ولی عوارضش چقدره ؟!!!!!!

میشه امضات رو عوض‌کنی اقلا؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
فکر کن به حرفام

اول خودت فکر کن به حرفای غیر عقلانی و غیر علمیت.بعدش من چشم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جون سالم بدر بردم ؟!  اون واکسنها کلی روش تحقیق شده بود  شما از ترستون یه واکسن با مجوز ...

اونجور هم که فکر میکنین نیست

همه ی اون بیماریا یه روزی مثه کرونا اپیدمی بودن

چند سال پیش سازمان بهداشت جهانی تو یه تایم محدودی به ایران اعلام کرده بود باید واکسن فلج اطفال رو بزنه

ایران هم بدون اینکه تایم داشته باشه واکسن ازمایشی تزریق بشه و چندین ماه صبر کنه تا عوارضش مشخص بشه،مجبور میشه به ۵ میلیون نفر تزریق کنه و الحمدالله اتفاقی هم نمیوفته

فکر نکین این مسائل مختص الان هست

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
شماها حالتون خوب نیست 

ممنون! شما بهترین؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
میشه امضات رو عوض‌کنی اقلا؟

اصلا یه حسی بهم میگه این از یه جایی خط میگیره برای جنگ نرم

منم توهم توطئه گرفتم از دست اینا

اتفاقا من سوالم ازش این بود که اصلا میدونه انتی بادی چیه؟؟ انتی بادی توی بدن درست شدن به چه دردی میخ ...

مطلبشون آنتی بادی نیست که.

موضوع آنتی واکسنها اینه که معلوم نیست چه چیزی به نام واکسن به ما تزریق میشه... خب من میگم کشور خودمون یه چیزی تولید کرده دیگه! نفر اول مملکت هم زده...اتفاقا از روش سنتی هم تولید شده... اینو چرا اعتراض دارن؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
می‌گفت واکسن ساختن که آدما رو بکشن. ما می‌گفتیم دور و برمون کسایی که واکسن زدن نمردن میگفت امارسازی ...

خب خودش نزنه اصراری نیست.اینا همونایین که میگفتن کرونا دروغه یه سرماخوردگیه بیخودی گنده اش کردن و بازی سیاسیه و از این صحبتا. برای هررررچیزی فقط نق میزنن.آقا تو نزن دیگه برای چی اذهان عمومی و متشنج میکنی

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم ناامیدمون نکن🙏🌹
اونجور هم که فکر میکنین نیست همه ی اون بیماریا یه روزی مثه کرونا اپیدمی بودن چند سال پیش سازمان به ...

وای خدا

2790
2778
2791
2779
2792