2777
2789
ما اطراف تبریزیم همه بهم می گن چله داری چون هیچ مشکلی نداریم ولی بچه دار نمی شیم

عزیز جان تو اینترنت بزن طریقه چله بری .میاد من با همون چله واسه خودم بریدم و حامله شدم. چون قبلا رفته بودم دعا نویس همونارو گفته بودو اون همه پول داده بودم .با هفت تا کاموای رنگی میشه بزن میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 5سال منتظرم ب مامانم دعا نویس گفته چله داره من قبول نکردم 

ولی هنوز یک سال نشده بود عروسی کرده بودم دختر عمه م 20روز بود زایمان کرده بود اومد خونه من حمام 

نمیدونم والا

منم 5سال منتظرم ب مامانم دعا نویس گفته چله داره من قبول نکردم  ولی هنوز یک سال نشده بود عرو ...

منم اعتقاد ندا‌شتم ولی دوستام گفتن ما چله داشتیم بریدیم بچه دار شدیم 

اره واقعا خیلی سخته ...منم این ماه نوبت عکس رنگی دارم بعدش چله بری هم میکنم شاید چله داریم🤣

من عکس رنگی رفتم واسه اونم گفتم که تمیز میشه رحمت حامله میشی ولی نشدم 

21 

منم ۲۲🥰خیلی وقت داری بابا 

درضمن تو تبریز ی دکتری هست خانم بهجت خیلی تعریفشو شنیدم دکترم منو ارجاع داده پیش اون بعد عکس رنگی میرم پیش این دکتر اگه تونستی ی سر برو پیشش

لا إله إلّا اللّه