atfffff مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 104 عنوان کمک لطفا 51 بازدید | 3 پست دوستان کسایی که تجربه افزایش وزن و دارن و به هر طریقی چاق شدن بیان بگن چیکارکردن فقط لطفا تبلیغ الکی نکنید یه جارو بهم معرفی کردن فردا میخام برم عطاریه گفتن یه چیزی درست حسابی میده حسابی چاق میکنه ولی اگه شما هم چیزیو امتحان کردین لطفا بگین☺ 1400/07/28 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1335 چاق شدن راحته که😬سیب زمینی آب پز یا سرخ کرده زیاد بخورانواع نون و زیاد مصرف کنو... یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
atfffff مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 104 چاق شدن راحته که😬 سیب زمینی آب پز یا سرخ کرده زیاد بخور انواع نون و زیاد مصرف کن و... اخه مشکل اینجاس اشتها ندارم و از غذا بدم میاد خیلی وقته اینجوری شدم چون یسری مشکلات و ناراحتی و استرس دارم بخاطر همین بوی غذام حالمو بد میکنه
fafa810 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 1335 پس شربت اشتها بخور یا خوراکی های اشتهاآور.. یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery