2777
2789
عنوان

حکم ارمان

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 40 پست
خب بگه ک جنازه ای در کار نیست اما همینم نمیگه!!! کلا هیچیییی نمیگه که چ اتفاقی افتاده! ابن اطلاعات ب ...

یه متن خوندم چند بار گفته بود انداختم سطل زباله مکانیزه

مسلمان نشود کافر نبیند

خدایا شکرت .....
قاتل زنجیره ای که نبوده بدبخت، سنش کم بوده توی یه لحظه هم اتفاق افتاده، ممکنه برای هر انسانی پیش بیا ...

چند بار با میله بارفیکس زده تو سرش... میگن میله بارفیکس کج شده از شدت ضربه. خدایی جای دفاع داره؟ 17 ساله بوده 7 ساله که نبوده

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاتل زنجیره ای که نبوده بدبخت، سنش کم بوده توی یه لحظه هم اتفاق افتاده، ممکنه برای هر انسانی پیش بیا ...

۵ بار؟؟؟؟؟حالا اینا ب کنارچرا انداختش تو پلاستیک ؟؟؟از کجا معلوم انداخته باشع تو سطل ؟؟؟چجوری انداخته ک کسی ندیده شهرداری چرا متوجه نشده ..تا حالا بارها شده ی جسد مواد مخدر تو سطل زباله جا سازی شده و قضیه لو رفته و پیدا شده این طفل معصومو چیکارش کرده ک دهنشو باز نمیکنه ..قاتل زنجیره ای نیست ولی ی روانیه ک تونسته ۵ بار بزنه تو سر ی نفر بعدم اتفاقای بعدش

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
شکنجه ..اخه طرف فوقشم گرفته بهترین دانشگاه مهندسی چجوری شکنجه شده ک تونسه درس بخونه؟؟ چقد ارامش داشت ...

والا چی بگم. این درس خوندنش واقعا عجیبه. خودش که هیچی ولی برای خانواده خودش و بدتر برای خانواده غزاله این بلاتکلیفی و این همه فشار افکار عمومی کار رو سخت تر میکنه. کلا نمیدونم چرا این پرونده یک دفعه این قدر بولد شد،پرونده های این مدلی کم نیست تو دادگاه ها. ولی من میگم یک بار تصمیم بگیرند و تمام دیگه. بعد هم کاش به جای اعدام،حکم حبس ابد داشتیم. 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
آخه اعدامم خیلی چیز وحشتناکیه. من کلا با اعدام مخالفم.

عزیزم .چیزای وحشتناک زیادی تو دنیا هستن ک ما ها فکرشم نمیکنیم ..این جور ادما باید ب جزای عملشون برسن ..فعلا ک قانون کشور ما هنینه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
آخه اعدامم خیلی چیز وحشتناکیه. من کلا با اعدام مخالفم.

منم موافق نیستم ولی قانون ایران اینه که طرف اعدام نشه ازاد میشه و راست راست تو جامعه میگرده مثل خارج از کشور نیست که بمونه تو زندان تا بپوسه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
والا چی بگم. این درس خوندنش واقعا عجیبه. خودش که هیچی ولی برای خانواده خودش و بدتر برای خانواده غزال ...

واقعاااا عجیبه ..ببین مادر غزاله میگفت تا ۵ سال ی بارم نیمدن بگن شرمنده بگن تو مادر چ ب سرت اومد  ،بعد جقدددد نفوذ داشتن ک اینهمه ادمو خریدن برای رضایت اخه واقعا از فردوسی پور بدم اومد علیخانی ک ی مالیات خور و نون خور دولت و حکومته ازش بعید نیست

منم موافق نیستم ولی قانون ایران اینه که طرف اعدام نشه ازاد میشه و راست راست تو جامعه میگرده مثل خارج ...

دقیقا

واقعاااا عجیبه ..ببین مادر غزاله میگفت تا ۵ سال ی بارم نیمدن بگن شرمنده بگن تو مادر چ ب سرت اومد &nb ...

این که اوایل نرفتن سراغ مادر غزاله رو درسته. احتمالا فکر کردند چون زیر ۱۸سال بوده موقع قتل، راحت میتونند از اعدام نجاتش بدن و بعد که حکم اعدام دراومده تازه یاد رضایت گرفتن افتادن. ولی مجری ها و هنرمندایی که رفتند وساطت به نظرم پولی نگرفتند. خواستند یک کاری کرده باشن که اعدام نشه.

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒