2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد و وزنتم بگو معصومه رم تگ نمیکنیم چون بهش گفتیم مارو تگ کن تا پیکات نمیکنه 😂

@masoomehh   😂😠😠

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
فک میکردم با لباس بلنده بهتر نشون میده  مرسی عزیزمممم😍❤️

تو لباس بلند کشیده ولاغر نشونت میده 

ولی آخری هیکلت پُره عزیزم

تو هردو لباسم قشنگی☺

هرگز بخاطر این که دیگران تورا بپذیرند،تغییر نکن...🍃🦋بانظروعقیده‌ی‌من مخالفی یواش بکش کنار احتیاجی به بحث نیس😏✋
قد و وزنتم بگو معصومه رم تگ نمیکنیم چون بهش گفتیم مارو تگ کن تلپیکات نمیکنه 😂 @masoomehh   ...

آخ گفتییییییی 

بزار تگش نکنمم دلم خنک بشههههه 

هزار بار گفتم تگ کن 😑😑😑😑

آره ولی دوست داشتم پاهام یکم لاغرتر بود 😕 الانم چاق نیست ولی لاغر استخونی نیست

ورزش کنی لاغر میشه یه ورزش های هست مخصوص لاغری پا برو اینترنت یا یوتیوب بزن نگاه کن تمرین کن 

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

خب میتونی تو خونه ورزش کنی یا حتی وقتی گوشی دستته با پاهات میتونی انجام بدی اما بنظرم همینجوری بهتره تازه توپر پسرا بیشتر دوس دارن اگه برا همسر یا ازدواج درنظربگیریم مهم اینه که تناسب داری

آخ گفتییییییی  بزار تگش نکنمم دلم خنک بشههههه  هزار بار گفتم تگ کن 😑😑😑😑

😠😡

ورزش کنی لاغر میشه یه ورزش های هست مخصوص لاغری پا برو اینترنت یا یوتیوب بزن نگاه کن تمرین کن 

آره دارم یه عالمه برنامه ورزشی تو گوشیم اتفاقا ورزش میکنم 

میگم چاق نیست انگار مدلش اونجوریه حالا شاید یکم که بیشتر ورزش کردم لاغرتر شد

خوبه که وقتی شلوار لی میپوشی خیلی قشنگه🤤😁🤭

من‌پاهام لاغره اصلا بم‌نمیاد😆😆

هرگز بخاطر این که دیگران تورا بپذیرند،تغییر نکن...🍃🦋بانظروعقیده‌ی‌من مخالفی یواش بکش کنار احتیاجی به بحث نیس😏✋

قدتم بگو و

2790
2778
2791
2779
2792