لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂 ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به، غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮♂️👮♂️👮♂️
آره ولی دوست داشتم پاهام یکم لاغرتر بود 😕 الانم چاق نیست ولی لاغر استخونی نیست
ورزش کنی لاغر میشه یه ورزش های هست مخصوص لاغری پا برو اینترنت یا یوتیوب بزن نگاه کن تمرین کن
لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂 ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به، غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮♂️👮♂️👮♂️
آره ولی دوست داشتم پاهام یکم لاغرتر بود 😕 الانم چاق نیست ولی لاغر استخونی نیست
خب میتونی تو خونه ورزش کنی یا حتی وقتی گوشی دستته با پاهات میتونی انجام بدی اما بنظرم همینجوری بهتره تازه توپر پسرا بیشتر دوس دارن اگه برا همسر یا ازدواج درنظربگیریم مهم اینه که تناسب داری
آخ گفتییییییی بزار تگش نکنمم دلم خنک بشههههه هزار بار گفتم تگ کن 😑😑😑😑
😠😡