2777
2789
آخيش 😂😂🤣 بزار بیاد دوتایی باهم بهش حملهه میکنیم 😂😂😂 @masoomehh    

خوش هیکل جان من ببخش

من کرونا گرفتم گوشیمم سوخته 😣

شرایط داغونیم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خوش هیکل جان من ببخش من کرونا گرفتم گوشیمم سوخته 😣 شرایط داغونیم 

واای کرونا گرفتی 😢😢😢

چرا مواظب نبودی آخه 😰

گوشیت چرا سوخته 

ای بابا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای کرونا گرفتی 😢😢😢 چرا مواظب نبودی آخه 😰 گوشیت چرا سوخته  ای بابا

اره رفتیم بیرون غذا خوردیم با بهروز گرفتیم😫😪😢😢

گوشیمم تو این بدبختی از دستم افتاد سوخت کلا صفحش الان گوشی قدیمیو گرفتم اتقد داغونه ها 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اره رفتیم بیرون غذا خوردیم با بهروز گرفتیم😫😪😢😢 گوشیمم تو این بدبختی از دستم افتاد سوخت کلا صفحش ...

😱 😱 . گلوت اگه می سوزه برو عطاری پوست انار بگیر دم کن بخور سریع دردشو میگیره . ماهیچه بخرین ابش و بخور خیلی قویه . چایی با عسل و زنجبیل قاطی کن بخور . مصرف گوشتو بیشتر کنید. بخور جوش شیرین حتما انجام بدین راهای تنفس و باز می کنه. احتمالا کمر درد بدن درد یا پادرد داشته باشی اونو یدونه مسکن بخور. سوپ توش سیر بریز و فلفل بخور . اینا تجربه های منه امیدوارم خوب شی عمل کن بهشون .از همه مهم تر میوه لیمو ترش حتما حتما بخر بخورین دم نوشش هم هست عالیه بخور سریع خوب میشی 

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
😱 😱 . گلوت اگه می سوزه برو عطاری پوست انار بگیر دم کن بخور سریع دردشو میگیره . ماهیچه بخرین ابش و ...

وای مرسی عزیزم اتفاقا خیلی نیاز داشتم بدونم چیکار کنم حتما همش انجام میدم امیدوارم سلامت باشی همیشه 

آره از این لحاظ خیلی درسته  ولی من خیلی نیاز دارم چون خانوادمم محدود میکنن عقایدم باهاشون جور ...

اینا بنظرم محدودیت نیس باور کن بخاطر صلاحمون اینارو میگن نگرانمونم اونا بیشتراز ما ازبن جامعه میدونن اگه خیالشون ازین دنیای خطرناک راحت بود دلیلی نداشتن که بگن بهتره تنهایی نری و یا اینجورنکنی یا حجابت فلان باشه اینا بنظرم محدودیت نیس قوانین خونه هس رعایتش بنفع خودمونه

آره اصلا برا همین میگم سعی میکنم بهش فکر نکنم  چون الان اصلا و واقعا وقتش نیست  تا بعد ...

حالا نکه حتما تا اون موقع چون شاید قبل این سن بتونی رشته یا شغلی که میخوای رو کسب کنی وبعدم امادگی پذیرفتن مسوولیتا بیشتربشی بعدشم اگه خواستگار اومد شاید عاشق بشی بعداون لحظه اگه شرط گزاشتی تا22ازدواج نکنی برات سخته زیر حرفت بزنی  

اره رفتیم بیرون غذا خوردیم با بهروز گرفتیم😫😪😢😢 گوشیمم تو این بدبختی از دستم افتاد سوخت کلا صفحش ...

عه نامزدتم گرفته 🤒

اشکال نداره قشنگم مایعات و اینا زیاد بخورید چند روز استراحت کنید ایشالله زود بهتر میشید 

این مریضی لعنتی چی می خواد خدا 

داییام و مامان جونم همشون تو یه ساختمونن از هم کرونا گرفتن اوناهم آدم اعصابش میریزه بهم 

گوشیت درست نمیشه دیگه؟ سخته اینجوری 

عه نامزدتم گرفته 🤒 اشکال نداره قشنگم مایعات و اینا زیاد بخورید چند روز استراحت کنید ایشالله زود به ...

اره اونم علائم داره

نه دیگ گوشیم ب فنا رفت تا هفته بعد یکی میخرم

تموم عکسامم نابود شد 😢

اینا بنظرم محدودیت نیس باور کن بخاطر صلاحمون اینارو میگن نگرانمونم اونا بیشتراز ما ازبن جامعه میدونن ...

ن ببین از اون نظر نمیگم میدونم به صلاحم نه با نفعمونه 

اما پدر من مذهبیه افراطیه الان من نمیتونم خیلی مسعله رو باز کنم بهت بگم چجوری ولی اطرافیانم که از شرایطم با خبرن حقو به من میدن سنشونم کم نیست که بگی بچن 

ولی چه میشه کرد خانوادمن کاری از دستم بر نمیاد جز تحمل تا موقعی که وقت ازدواج بشه 

از کجا به این بحث رسیدیم😂😂

اره اونم علائم داره نه دیگ گوشیم ب فنا رفت تا هفته بعد یکی میخرم تموم عکسامم نابود شد 😢

فدا سرت عشقممم❤️

خودت حالت خوب بشه سالم باشی عکسو بازم میشه گرفت 

فدا سرت عشقممم❤️ خودت حالت خوب بشه سالم باشی عکسو بازم میشه گرفت 

اره عزیزم فقط خووووب شم الان 

حالا نکه حتما تا اون موقع چون شاید قبل این سن بتونی رشته یا شغلی که میخوای رو کسب کنی وبعدم امادگی پ ...

ن بابا اونجوری نیست که 

درس و شغل که تا 22 سالگی اوکی نمیشه 22 خیلی کمه تازه وسطای دانشگاه میشه 😑😂

هییی ببینیم چی میشه دیگه هیچ کس از آینده خبر نداره تا اون ببینیم چی پیش میاد.. 

2790
2778
2791
2779
2792