2777
2789
عنوان

کبودی گردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 115 پست
اولین کسی هستی ک اینوگفته

باتوجه به حرفات میگی بهش مطمینی بعدش میگی افتاده جاهای دیگشم زخمه گردن مگه چیه اونم ممکنه کبود بشه ادمه دیگه شاید یه طوری افتاده گردنشم یکم یه جا خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا کاراشتباهیه باید قید طرفو زد..چ ادم بی خردیه ک یگی دیگ رو بدبخت میکنه

دقیقاً پسری که یه بار با زندگی یه دختر بازی کرد و عقدش کرد با زندگی اون دوستمون هم بازی میکنه

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
نمیدونم اما هیجوقت ماه پشت ابرنمیمونه اگ خدایی نکرده چیزی باشه ی روز مشخص‌میشه

استارتر همسرت دفعه پیش هم با دوستش خونتون بود؟دفعه پیش روزایی که خونه نبودی ایشون تنها بودن یا دوستاشونم پیششون رفتن؟

ایشالا مار نیش زده نگران نباش  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

ببین کبودی رو خودت باید تشخیص بدی مشخصه از مکیدنه یا ضربه😐😐 اما تغییر جای اسپری خب دوسش خونتون بوده شاید جابجاش کرده اون نبینه فک کنه این زودانزاله خروسه هی سربسرش بذاره

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

منم دو ست پسرم دور گردن کبود بود گفت مال حساسیت و اینا...چند بار این اتفاق افتاد بعدا معلوم شد طرف زن داره بمن نگفته اشغال

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
هم تو زخم خوردی هم زنش که الان شده بازیچه هوسش

بدجوری شکستم خیللللی سخته جالبه تا قبل عقدش اصلا باهام خوب نبود الان همش ابراز علاقه و تماس که من بلاکش کردم داستان داره اونو بخاطر دلایلی گرفته

دوستش پیشش بود هروقت تماس میگرفتم بودش من اصلا دارم ب این پسره دوستش مشکوک میشم همش اون بووه

شوهرت با دوستش ریختن روهم😂😂😂😅همجنس بازه 

شوخی کردم بخندی

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بدجوری شکستم خیللللی سخته جالبه تا قبل عقدش اصلا باهام خوب نبود الان همش ابراز علاقه و تماس که من بل ...

باور کن نه پول داره مهریه بده نه حوصله دادگاه رفتن به خاطر تو 

زنش رو گرفته گفته یه مدت هم از تو استفاده کنه 

دم دستی نباش خودت اذیت میشی

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه