2777
2789
عنوان

کبودی گردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 115 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مگه زن هرزه هم بیاد گردن کبود میکنه؟فکر میکنم همسرت راست میگه نمیدونم چرا

اینم حرفیه

اسی تو دعوا هم ممکنه کردن کبود بشع این احتمال هم هست

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

ایشالا دوستش گی نباشه:/

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
اینم حرفیه اسی تو دعوا هم ممکنه کردن کبود بشع این احتمال هم هست

نمیدونم اما هیجوقت ماه پشت ابرنمیمونه اگ خدایی نکرده چیزی باشه ی روز مشخص‌میشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
بچه ها اگر عاشق یکی باشید بعد بره عقد کنه بعد بخواد بخاطر علاقه ش به شما طلاق بگیره قبولش میکنید ؟ آ ...

کلا کاراشتباهیه باید قید طرفو زد..چ ادم بی خردیه ک یگی دیگ رو بدبخت میکنه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
بچه ها اگر عاشق یکی باشید بعد بره عقد کنه بعد بخواد بخاطر علاقه ش به شما طلاق بگیره قبولش میکنید ؟ آ ...

اگه علاقه داشت ک نمیرفت یکی دیگه رو عقد کنه 😐😐

هیچوقت زن عقدیشو طلاق نمیده خودشو بندازه تو هچل مهریه ک بره یه دختر دیگه رو بگیره😐

اینا همش بهونه و‌فریب های مردای متاهله ک دخترای مجرد یا دوست دخترای سابقشونو گول بزنن

ب به هیچ عنوان 

تا آخر عمر خودم با اونی که عقد کرده مقایسه میکنم و زجر میکشم

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه