2777
2789
عنوان

کبودی گردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 115 پست

چطوریه که هروقت  شما خونه نیستی میفتهو گردنش کبودمیشه؟یه بارم وقتی شما هستی کبودبشه خب🙄شایدم عذرمیخام اما خودوش و دوستش همجنسباز باشن😵

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اگه اهلش نیست پس چرا شک کردید بهش وراجع بهش نظر میخواهید متاسفانه ماها خیلی زود باوریم به زور خودتون ...

اینم درنظربگیریم که گاهی خودمون ذاتا شکاک میشیم اگه خس اعتماد به همسرندین دیگه براش فرقی نمیکنه که حواسش بخودش جمع باشه یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودم افتادم که میدونستم داره خیانت میکنه اما نمیخواستم بپذیرم😐خیلی مشکوکه من واقعا حسم همیشه درست گفته خیلیییی حواستو جمع کن

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

حس یه زن هیچ وقت دروغ نمیگه با اینکه اینقدر بهش اعتماد داری اما یه ذره شک ته دلت بوده که الان فکرت مشغوله و تاپیک زدی.مطمعنا یه خبرایی هست با توجه به تاپیک قبلت. به نظرم بخاطر اینکه خیلی بهش اعتماد داری نمیتونی به خودت بقبولونی که یه خبرایی هست. اینم بگم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست حتی اونی که از نظر همه خیلی مورد تاییده.من جات بودم یه جوری با نقشه مچشو میگرفتم. تمام

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

چقدر اینجا عجیبه.

کاربرا میگن ما به شوهرامون اعتماد صدر در صد داریم.

اصلا اهل این کارا نیست.

بعد یکی میگه فقط چند بار چت کرده با چندتایی.

یکی مثل شما میگه صبح تا شب وقتشو با دوستاش میگذرونه.

خوب این اعتماد از کجا میاد وقتی نمیدونی اون همه تایم شوهرت داره چکار میکنه.؟

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    

تو که میگی مطمینی دیگه چرا دنبال دلیلی؟

ولش کن خودتو عذاب نده 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
چقدر اینجا عجیبه. کاربرا میگن ما به شوهرامون اعتماد صدر در صد داریم. اصلا اهل این کارا نیست. بعد ...

کی گفتم صب تاشب بادوستاشه

گفتم صب تاشب سرکاره شبا ک من نبودم دوستش میومدپیشش تواین دوسه شب

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
کی گفتم صب تاشب بادوستاشه گفتم صب تاشب سرکاره شبا ک من نبودم دوستش میومدپیشش تواین دوسه شب

توی تاپیکهای قبلیت گفتی منو نمی‌بره بیرون با دوستاش میره

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    
حس یه زن هیچ وقت دروغ نمیگه با اینکه اینقدر بهش اعتماد داری اما یه ذره شک ته دلت بوده که الان فکرت م ...

حس منم همیشه درس گفته همیشه منو بدبخ کرده الانم حس میکنم شوهرم داره ی غلطایی میکنه😫

حس منم همیشه درس گفته همیشه منو بدبخ کرده الانم حس میکنم شوهرم داره ی غلطایی میکنه😫

عزیزم زودتر مچشو بگیررر

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰