2777
2789
عنوان

کبودی گردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 115 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستش پیشش بود هروقت تماس میگرفتم بودش من اصلا دارم ب این پسره دوستش مشکوک میشم همش اون بووه

مردا یاد دارن اثار جرم رو از بین ببرن. من دوستم برگشت خونش همه چی سر جاش بود.‌فقط کاندوم جا به جا شده بود. فهمید شوهرش زن اورده بوده خونه.‌ با اینکه همه چیز سرجاش بود. انگاررشوهرش مرتب کرده بوده قبل برگشت زنش

اره دوست لعنتیش تواین ۳ شب همش خونه ما پلاس بود 

من نمیخوام قضاوت کنم اسی جان

قضاوت با خداست 

ولی اگه میخوای بفهمی خیانتی درکار هست یا نه الکی بگو من چند روز میرم پیش مامانم یکی دوشب بعد برگرد ببین کسی هست یانه

بعد از اینکه انشالله خیالت راحت شد و چیزی نبود دیگه شوهرت  رو تنها تو خونه نذار 

این ک میگی اسپری جا بجا شده و گردنش کبوده شک برانگیزه اعتماد زیادیشم خوب نیست گلم ولی ان شالله ک و ...

من مطمهنم نکرده خیانت فقط دنبال دلیلم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
نمیدونم میگم هرچی دنبال دلیلم چیزی پیدانمیکنم

عزیزم همش داری توجیه میکنی کار شوهرت رو پس مطمئنی این کاره نیست دیگه چرا خودتو اذیت میکنی یا شک داری که باید دنبالش رو بگیری  یا نداری که دیگه هیچی فراموش کنی 

گرفتی مارو 

یه تاپیک دیگه زدی ۱۶ مهر

اونجام گفتی گردن شوهرت کبود شده

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره
اره گفتم ک قبلا هم کبود شده واقعا نمیدونم ب اعتمادم تیکه کنم نمیدونم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست اینو همیشه یادت باشه.ادم همیشه از جایی ضربه میخوره ک فکرشم نمیکرده...حالا درمورد شوهرت نمیخوام دلتو بد کنم شاید راست بگه.اینو کلی گفتم چون خودم دردشو کشیدم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...