2777
2789
عنوان

کبودی گردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 115 پست
خودتو داري گول ميزني؟؟اگه به چيزي خورده بود خب خيلي زياد كبود ميشد😕يه بار ديگه هم توي تاپيكات گفتي ...

اره گفتم ک قبلا هم کبود شده واقعا نمیدونم ب اعتمادم تیکه کنم نمیدونم 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تنهاش نزار. تابلویه از نبودت استفاده لازم رو برده بدنش رو هم شیو کرده؟

ن انفاقا شیو نکرده از صب تا شب سرکاره 

نگاه یه روز بهش بگو میری خونه مامانت یا هرجا تا چندروز هم نمیای ولی بی‌خبر برگرد و ترجیحا شب برو خون ...

اره از خیلی قبل تر هم بهش بگو که اگه خدایی نکرده داستانی بخواد باشه بتونه برنامشو بریزه تازه ازش نظر هم بگیر بگو چه روزی برم که دیگه مطمئن بشی اگه برنامه ای داشته اجرا میکرده

فک کنم اول گردنش کبود شده بعد بقیه جاهاشم زخم و زیلی کرده ک طبیعی جلوه کنه و بهانش جور باشه.یکم بیشتر حواست بهش باشه

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
از کجا معلوم با دختر تو خونه نبوده و اون ظرف غذا مال اونه نه دوست شوهرت

دوستش پیشش بود هروقت تماس میگرفتم بودش من اصلا دارم ب این پسره دوستش مشکوک میشم همش اون بووه

ببخشید ولی کبودی که موقع ر*ابطه باشه مشخصه حدوحدودش 

وکبودی که به خاطر ضربه به گردن وارد میشه طبیعتا بیشتره و رنگش تیره تره و آسیب بیشتری به بافت میرسه اون بستگی به تشخیص خودتون داره ولی هیچ وقت طوری برخورد نکنید که زود قانع بشید و قبول کنید حرف طرف مقابل رو 

تا حالا شده وقتی شما خونه بودید گردنش کبود بشه ؟و جاهای دیگ بدنش هم ضرب دیده باشه؟

چرا تو این دوسه روز پیش اومده و اگر آسیبی دیده چرا نگفته بهتون همون موقع

فک کنم اول گردنش کبود شده بعد بقیه جاهاشم زخم و زیلی کرده ک طبیعی جلوه کنه و بهانش جور باشه.یکم بیشت ...

ن بابا از داربست افتاده کنار زخم شده کبود شوده..اهل این کارا نیس اصلا