2777
2789

سلام

شوهرم خیلی مخالف ختنه اس،بچم ۷۰روزش

روش حلقه ای تو مطب میخواد دکتر انجام بده

شوهرم میگه کلا ختنه نشه مثل کل دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سرچی تو گوگل بزنی همه چیزو نوشته و اینکه عفونت اینا زیاد میشه برا کسایی ک ختنه نکردن...چرا تا الان صبر کردین من برا پسرمو ۱۴ روزگیش ختنه کردیم دوسه روزه هم خوب شد همچین اذیتی هم نداش..بازم ببینین چی ب صلاحه

İyi ki sevmişim seni

مگه میشه

ببین پسرعموم توکانادا ختنه شد

دکترای مسیحی اونجا گفتن این کاراسلام بهترینه هم برای ادرار وهم مسائل زناشویی

بشدت موافقن

پسرتون به مشکل میخوره

همینقدر کوچولو انجام بده راحت بشه

سلام عزیزم این ظلم رو ب بچه نکن چند وقت پیش یه از جایی شنیدم یه آقایی ختنه  نشده بود و عقد کرده بود از ترس اینک زنش نفهمه و بهم بزنه بهش نزدیک نمیشد دنبال بیمارستان میگشت سرپایی عملش کنن ک کسی نفهنه و بسیار از خانوادش  شاکی بود

به همسرتون بگو تحقیق کردم کل دنیا انجام میشه

دایی من جراح ارولوژی بود به شدت تاکیید داشت رواین قضیه

احساسی نباش خب درد بکشه دوسه روزه

پس دخترای بیچاره چی پریود میشن وزایمان یه عمر درد میکشن

عزیزم تازه کل دنیا به این نتیجه رسیدند ختنه کار علمی و درستیه اونوقت شما عقب گرد میکنید 

ختنه نکنید احتمال عفونت داره 

بعد اگر بچه بزرگ شد و سرزنشتون کرد که چرا در کودکی ختنه نکردید و ناراحت شد از شما چی 

باید تو بزرگسالی با اون همه مکافات و درد سر بره ختنه کنه

شما وظیفتون  نسبت به پسرتون اینه که ختنه کنید 

حقیه که به گردن دارید ادا کنید 

تا تو دو دنیا مدیون نشید

ختنه ی نوزاد دارای مزایا و معایب متعددی می باشد. از مزایای ختنه می توان به کاهش میزان عفونت، جلوگیری از سرطان آلت، کاهش میزان بیماری های مقاربتی و ایدز اشاره کرد.

از بین مزایای گفته شده مهمترین مورد، جلوگیری از عفونت ادراری می باشد، چرا که کلیه کودکان  به عفونت خیلی حساس بوده و ممکن است اسکار بر روی آن به جای بماند و این اسکار عوارض زیادی از جمله فشارخون دارد.

در حقیقت میزان شیوع عفونت ادراری و باکتریمی (وجود باکتری در خون) به طور مشخص و حدود ۲۰ برابر در پسران ختنه نشده بالاتر است.

از سوی دیگر تنها سرطانی در دنیا که ١٠٠٪؜ قابل پیشگیری بوده سرطان آلت است که صرفا با ختنه نوزادی قابل پیشگیری است. فاکتوری که در بروز این سرطان دخالت دارد، پاپیلوما ویروس تیپ ١٦ و ١٨ است. این ویروس در آلت ختنه نشده خیلی بیشتر از آلت ختنه شده، دیده میشود.

در یهودی ها، سرطان ناحیه تناسلی مردان وجود ندارد و در مسلمانان نیز این سرطان بسیار نادر است، چرا که در هر دو دین، ختنه امری رایج  است. در سمت مقابل در مسیحی ها و هندوها سرطان ناحیه تناسلی مردان، بسیار زیاد است و سومین سرطان شایع دستگاه تناسلی در مردان است.
با توجه به همین موضوع، اکادمی اطفال آمریکا ختنه را عملی مفید و دارای نتایج و مزایای متعدد از جمله کاهش میزان عفونت ادراری، جلوگیری از سرطان آلت و کاهش میزان بروز بیماری های مقاربتی و ایدز میداند.

از فواید دیگر ختنه نوزاد، ترمیم عالی نسج در این سن است و احتمال عفونت ختنه در این سن بسیار ناچیز است. لذا بهترین زمان برای ختنه در دوران نوزادی و همزمان با افتادن بند ناف نوزاد میباشد.