2777
2789

خواستم مثلا یه فیلم فرمالیته قشنگ بگیریم اگه بشه تو تالار پخش کنیم هزینش ۶۵۰۰ تا حدودا۸۵۰۰ بووود. یه فیلم ۵ دیقه ای...خلاصه منصرف شد همسرم☹️

🥲

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا با اصل این کار مخالفم ، مگه سینماست که ملت بیان فیلم ما رو تماشا بکنن

اگه هم قرار باشه توی عروسی خودم فقط چند نفر آشنای نزدیک رو دعوت میکنم و خوش میگذرونیم و تامام !

اتفاقا این هزینه های بالا باعث میشه عروسی زهرمار آدم بشه ، خودتون دو نفر رو عشق هست اصلا هم بهش فکر نکن

مگ شهر شما چقدره 

من ب فیلمبرداری و البوم تو عروسی 12 تومن دادم. روز عروسی هم باغ رفتم. ولی یماه قبل عروسی تو همون باغ توشهرمون فرمالیته رفتم. فرمالیته تو شهر خودمون اگه بود اشنتیون بود. فقط 500 پول طاق دادم. ولی اگه میرفتم شمال اینا پگلش فرق داشت. منم اصا وقت نداشم برم. درصورتی ک خیلیم خوب دراومد. همه از البومو فیلمم خوششون اومد. معروفم هس اتلیه. ولی اتلیه های دیگم هستن ک مثلا خودشونو باکلاس میدونن خیلی. اونا گرونتر میگرفتن. هرچند من خیلی نگشتما سومین جا اتلیع ی خودم بود رفتم چون از کارشون خوشم اومد. دوسال پیش

من کلا با اصل این کار مخالفم ، مگه سینماست که ملت بیان فیلم ما رو تماشا بکنن اگه هم قرار باشه توی ع ...

من خیلی دوست دارم کلیپ عروسی بقیه رو لذت میبرم. بهرحال این نظر شماست. محترمه