2777
2789
عنوان

عکس نذارید

352 بازدید | 32 پست

دوستان عکس نگذارید و کسی که میخواد عکس بزارم لطفاً بهش بگید عکسش قراره پخش بشهدوستان عکس مردمو از رو پروفایلت بر ندارید اینجا بزاریدمتاسفانه عکس ها دارن پخش میشن و کسی که شوهر یا خانواده حساس باشه میدونید چی میشه زندگیش.  

خیلی دیدم اینجا عکس دوستاشونو گذاشتن برای مقایسه زیبایی یا عکس جاری 

نکنید 

من چند وقت بود نبودم یکم خدا رو شکر بعضی مواقع وسوسه میشدم عکس بزارم ولی نزاشتم

1402 انشالله موفق میشم

درود به شرفت 🙂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری منم عکس منو گذاشته بود اون موقعا وقیح آلبوم میداد تو آلبومش عکس خودمو دیدم نوشته بود جاری فلانی😂البته من برام مهم نیست خودم تو اینستا عکس میذارم ولی کارش و اینکه اینقدر به من فکر میکنه برام جالب بود

راسته میگن تو اینستا  یه پیج هست که عکس نی نی سایتی ها رو گذاشتن 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

جاری منم عکس منو گذاشته بود اون موقعا وقیح آلبوم میداد تو آلبومش عکس خودمو دیدم نوشته بود جاری فلانی ...

حالا یه کاربر عکس دوستش رو گذاشته بود تو یه مجلس عروسی و پرسیده  بود این دختر خوشگله یانه

دختر با لباس دکلته بود😕

راسته میگن تو اینستا  یه پیج هست که عکس نی نی سایتی ها رو گذاشتن

متاسفانه عکس کسایی که گذاشتن رو میگذارمجالبش اینجاست نی نی یار گفته کاربران برای میفرستن عکسا رو

1402 انشالله موفق میشم
حالا یه کاربر عکس دوستش رو گذاشته بود تو یه مجلس عروسی و پرسیده  بود این دختر خوشگله یانه دختر ...

با آبروی مردم بازی میکنن.به هیچ عنوان عکس نذارید به بقیه هم بگینکاربرا اینجا عکسا رو میفرستن 

1402 انشالله موفق میشم