2777
2789
عنوان

عکس نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست
متاسفانه عکس کسایی که گذاشتن رو میگذارمجالبش اینجاست نی نی یار گفته کاربران برای میفرستن عکسا رو

وااااا

عجب آدمهایی هستنا

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شما به جاریت چیزی نگفتی؟؟؟

نه بابا من تو این چند سال سر جمع پنج بار ندیدمش هیچ رابطه ای با هم نداریم حتی شمارشم ندارم نمیدونم چرا اینقدر درگیر منه رفتم دیدم سه چهار تا تاپیک در موردم زده.من کلا با خانواده همسرم زیاد در ارتباط نیستم

با آبروی مردم بازی میکنن.به هیچ عنوان عکس نذارید به بقیه هم بگینکاربرا اینجا عکسا رو میفرستن 

من نمیذارم

هرکی عکس میذاره میدونه احتمال لو رفتن عکسش هست چون هزاران نفر کاربر و خواننده خاموش عکسو میبینن  و با دونستن این مطلب بازم عکس میذاره

من از ۹۵ عضو سایتم از همون موقع وقیح البوم میذاشت

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

نه بابا من تو این چند سال سر جمع پنج بار ندیدمش هیچ رابطه ای با هم نداریم حتی شمارشم ندارم نمیدونم چ ...

باز خوبه مشکلی ندارید با این قضیه برا کسایی که شوهر حساس مثل خودم دارن زندگیشان بهم میریزهخدا ازشون نگذره عکس مردمو پخش میکنن

1402 انشالله موفق میشم