2777
2789
عنوان

عکس نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست
متاسفانه عکس کسایی که گذاشتن رو میگذارمجالبش اینجاست نی نی یار گفته کاربران برای میفرستن عکسا رو

وااااا

عجب آدمهایی هستنا

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما به جاریت چیزی نگفتی؟؟؟

نه بابا من تو این چند سال سر جمع پنج بار ندیدمش هیچ رابطه ای با هم نداریم حتی شمارشم ندارم نمیدونم چرا اینقدر درگیر منه رفتم دیدم سه چهار تا تاپیک در موردم زده.من کلا با خانواده همسرم زیاد در ارتباط نیستم

با آبروی مردم بازی میکنن.به هیچ عنوان عکس نذارید به بقیه هم بگینکاربرا اینجا عکسا رو میفرستن 

من نمیذارم

هرکی عکس میذاره میدونه احتمال لو رفتن عکسش هست چون هزاران نفر کاربر و خواننده خاموش عکسو میبینن  و با دونستن این مطلب بازم عکس میذاره

من از ۹۵ عضو سایتم از همون موقع وقیح البوم میذاشت

نه بابا من تو این چند سال سر جمع پنج بار ندیدمش هیچ رابطه ای با هم نداریم حتی شمارشم ندارم نمیدونم چ ...

باز خوبه مشکلی ندارید با این قضیه برا کسایی که شوهر حساس مثل خودم دارن زندگیشان بهم میریزهخدا ازشون نگذره عکس مردمو پخش میکنن

1402 انشالله موفق میشم