2777
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات گفته قسطی میخرم دیگه  برو ببین کجا قسطی میدن ازشون بردار بابات مجبور میشه بده

الکی گفته دوساله قراره بخره میگم امروز رفته دفتر امام جمعه آخه من جهزیه صدقه سری نمیخام 

......
عزیزم خب من راه درآمدی ندارم دانش آموزم والا 😐😂

یعنی مدرسه میری

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

شوهرت وام شما رو گرفته،حلقه رو هم فروخته برای خرید جهیزیه،خودت با توجیه سن من کم هست میخوای از بابات شکایت کنی

یه کار درمنزل جور کن،یه جا منشی شو،یه وام خونگی بگیر،با پدرت حرف بزن ببین از کجا دلخوره،کلی راه حل داری دختر خوب

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شوهرت وام شما رو گرفته،حلقه رو هم فروخته برای خرید جهیزیه،خودت با توجیه سن من کم هست میخوای از بابات ...

باباش گفته قسط وام نمیدم با دستای خودش داده ب دامادش حداقل اون که بخره...حلقه خودش رو هم شوهزش فروخته تا وسایل بخره 

چه ربطی ب پدرش داره .وظیفه پدرشه از زیر سنگم شده جور کنه 

نگید وظیفه نداره لطفا همه دنیا پدراشون میخرن

تو تی وی گفت جهاز وظیفه شوهر

اما باتوجه به اوضاع اقتصادی واینکه مرد بایدخونه و..تهیه کنه 

خانواده خانم تقبل میکنن 

خانواده پسرحق ندارن سرکوفت بزنن

حالا من جنوبی ام جهازپدرم خرید اما به اصرار زیاد عمه ام سرویس خواب گرفت 

خالم یخچال 

ودایی ام مایکروویو

بقیه پدرم 

داماد هم اومد سرحاضرآماده خودشولباس تنش

رسممونه هرکی دخترش میخواد شوا کنه دایی خاله عمه و..درجه یک گوشه ایی هدیه میدن

همسرمن الان بعد ده سال نمیدونه اونها دادن

قبلا هم تاپیکشو زده بودی انقد حرص نخور

درشتا رو که دوماد میخره ریزا هم یا چندتا تیکه طلا بفروش یا به فامیلات بگو هرکی یچی بخره واسه کادوی عروسی

به دوماد حقیقتُ بگو دیگه

بگو این جهاز بخر نیست بیا با همینایی که خریدیم بریم سر خونه زندگیمون

هرکی هم راجع‌به جهیزیه‌ت نظر داد بگو بابام نخرید