2777
2789
عنوان

عروسیم

869 بازدید | 39 پست

بابام دوساله جهزیه ام رو نمیخره گفت اول نامزدت باید بگیره اون بدبخت با صدتا وام خرید یکسال گذشت اون جهزیه اش آماده باباش هی امروز فردا میکنه پول هم داره قابل توجه اونایی که الان میان میگن چقدر لجبازی شاید نداشته باشه 

اون شب بزور به نامزدم زنگ زده گفته بیا با من بره نگا وسایلا کنه تو یه مغازه ای ببینه چطوره رفتیم بعد مرده میگه خب خانم انتخاب کن بعد بابام میگه الان که نمیخوایم بخریم میخام قرضی بگیرم بعد نامردم بهم گفت بابات رسما داره مسخرمون میکنه 

بعد حالا امروز رفته دفتر امام جمعه میگه من دوست ندارم جهزیه بدم مبرم ببینیم صدقه سری رایگان بهت میدن بخدا دارن دیونه میشم زیر سر اینا عقدمون طولانی شه رابطمون داره به فنا میره 

یبارم خانواده شوهرم اومد صحبت انگار ن انگار بازم 

از بس حرص خوردم داره کل موهام میریزه 

بنظرتون برای این مورد شکایت هست؟؟؟ 

کسی که داره ولی برای دخترش جهزیه نمیگیره 

......

چرا این طوری می کنه

نه چون تهیه ی وسایل زندگی به عهده ی شوهره، هیچ ربطی به پدر شما نداره

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا این طوری می کنه نه چون تهیه ی وسایل زندگی به عهده ی شوهره، هیچ ربطی به پدر شما نداره

خب وسایلی کوچیک و تشک و بالشت و اینا با منه با چی ای برقی کوچیک 😑

چیزای بزرگ بااونه که خریده 

......

گلم تا اونجا که من میدونم از لحاظ قانونی نمیتونی پدرتو مجبور کنی واست جهیزیه بخره از راه دیگه ای وارد شو مطمئنی دارن و نمی‌دن

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

بابام بهم پنجاه ملیون داد بابت جهیزیه ...دادم برای چک خونمون حدود سی ملیونش تا الان تونستم بخرم و یه مقدارش مونده ...وسیله های بزرگ هم شوهرم خریده 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
گلم تا اونجا که من میدونم از لحاظ قانونی نمیتونی پدرتو مجبور کنی واست جهیزیه بخره از راه دیگه ای وار ...

اره داشت رفته پولشو واسه 10 میلیون سود داده پنج ماهه هرکی میشنوه مسخرش میکنه 

......
خب وسایلی کوچیک و تشک و بالشت و اینا با منه با چی ای برقی کوچیک 😑 چیزای بزرگ بااونه که خریده 

می دونم ولی اینا رسمه، قانون نیست

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه