2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 42 پست
عکس پروفایل رو عوض میکنم تایید نشده میزنه

اهان چندبار دیگه بزن یکم طول میکشه تا عوض بشه شاید دوسه ساعت دیگه

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا من بتا مثبت بود تیتر پایین ب مرور رف بالا

وای خدا جون ممنون جواب دادی... من بتام بعد ی هفته از گذشتن موعدم مثبت شد.. دو روز بعدش دوباره از تیتر ازم گرفتن منفی بود... ولی تیر کشیدن هامو حس میکنم و خوابالوم بنظرتون امیدی داشته باشم

بخدا از بس میگه تایید نشده... میترسم عوض نشه...

نه عزیزم نگران نباش منم اول که پروفایل خودمو عوض,میکردم همینجوری حرص میخوردم ولی بعدش بیخیال شدم بعد سه ساعت عوض شد 

خواهش میکنم عزیزم حواست باشه فعلانم از خودت عکس نزار واقعا برا اونایی که عکسشون پخش شده خیلی ناراحتم ...

سلام. ببخشید عکسشون میذارن اینستا؟ بعد چی میگن؟ کسی نمیتونه شاکی بشه؟

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
وای خدا جون ممنون جواب دادی... من بتام بعد ی هفته از گذشتن موعدم مثبت شد.. دو روز بعدش دوباره از تیت ...

انشالله ک هست امیدت ب خدا من سه بار ازمایشتکرار کردم ب فاصله سه روز از هم تا مشخص شد باردارم

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
سلام. ببخشید عکسشون میذارن اینستا؟ بعد چی میگن؟ کسی نمیتونه شاکی بشه؟

فقط عکسو میذاره اسم کاربری رو هم میزنه بعدشم چند نفر با پیج فیک میان نظر منفی میدن مثلا چرا چشش اینجوریه چرا زشته 

انشالله ک هست امیدت ب خدا من سه بار ازمایشتکرار کردم ب فاصله سه روز از هم تا مشخص شد باردارم

خدارو شکر  انشالا نی نی ات سالم و سلامت باشه... پس ب امید خدا دوباره میرم برای ازمایش بتا... از این ناامید بودم هیچ علایمی نداشتم که بتام مثبت شده بود و از تیترم منفی الان با خودم فک میکنم میگم شاید هنوز خیلی زوده برای علایم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز