2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 42 پست
خدارو شکر  انشالا نی نی ات سالم و سلامت باشه... پس ب امید خدا دوباره میرم برای ازمایش بتا... از ...

منم هیچی علائم نداشتم جز خابالویی و عقب افتادن پریود

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم هیچی علائم نداشتم جز خابالویی و عقب افتادن پریود

خیییلی امشب بهم امید دادی... ممنونم ازت برام دعا کن فردا جواب مثبتو بگیرم دوباره... فقط شرمنده یه سوال.. وقتی آزمایش هارو تکرار میکردی از اول منفی بود 

خیییلی امشب بهم امید دادی... ممنونم ازت برام دعا کن فردا جواب مثبتو بگیرم دوباره... فقط شرمنده یه سو ...

امیدت ب خدا⚘حتما دعا میکنم...اره دیگ منفی بود بعد گفتن مشکوک بعد گفتن خارج رحمی اخر گفتن مثبت و ی سونو دادم ک مشخص شد نی نی سرو مور گنده داخل رحم تشریف فرما شده

خیییلی امشب بهم امید دادی... ممنونم ازت برام دعا کن فردا جواب مثبتو بگیرم دوباره... فقط شرمنده یه سو ...

بین ازمایشات فاصله بده یکم تا فرصت کنه بره بالا

بین ازمایشات فاصله بده یکم تا فرصت کنه بره بالا

من اول گفتن مثبته بتام 1000 بود بعد ی هفته... دو روز بعدش سونو دادم برای تعیین وضعیت جنین گفتن ساک بارداریت خیلی ریزه برو دو روز دیگه بیا... بعد فرداش چن قطره خون و لک قهوه ای داشتم غروبش سونو دادم گفتن کیست داری باردار نیستی بعد دوباره تیتر بارداریم منفی شد.. جواب رو اوردم پیش ماما گفت ن کیست نداری.. گیج شدم الان دوروزه از این قضیه میگذره و هی تیر میکشه شکمم و تند تند گلاب به روتون میرم دسشویی

من اول گفتن مثبته بتام 1000 بود بعد ی هفته... دو روز بعدش سونو دادم برای تعیین وضعیت جنین گفتن ساک ب ...

چی بگم والا انشالله ک هرچی خیره پیش بیاد برات🧡

من اول گفتن مثبته بتام 1000 بود بعد ی هفته... دو روز بعدش سونو دادم برای تعیین وضعیت جنین گفتن ساک ب ...

عاها اینم بگم من تا ۶ هفته ساک بارداریم مشکوک ب پوچی بود

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز