2777
2789

من تقریبا یک هفته س بعضی روزا صبحای زود حالت تهوع می گیرم خودمم فوبیا این حالتو دارم امروزم هم ظهر داشتم هم عصر عصر ساعت هفت یه قرص دمیترون خوردم تونستم شام بخورم بعد الان دوباره گرفته 😔 یه حالتیه اونجور شدید نیس ولی خیلی کلافه م کرده چیکار کنم به تظرتون؟ یه خورده پریود قبلیمم مشکوک بود یه جوری بود دل درد و دلپیچه هم چند روز پیش داشتم بی بی چکم زدم از شانسم اصلا هیچ خطی نیفتاد حتی بفهمم منفیه یا مثبت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی امکانش هست حامله باشم؟ اخه هنوز موعد پریودم نشده میشه ینی قبل پریود متوجه بشم؟

بستگی به زمان لقاح داره اگه زود تشکیل شده باشه بله امکانش هست قبل موعدم مثبت بشه ولی اگه مطمعن نیستی صبر کن از موعدت بگذره 

عزیزم یه بی بی چک دیگه بزن یا برای اطمینان بیشتر برو آزمایش خون. حتی بدون نسخه پزشک هم آزمایش خون بارداری میگیرند. انشالله که یه تو راهی داشته باشین عزیزم💕

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
عزیزم یه بی بی چک دیگه بزن یا برای اطمینان بیشتر برو آزمایش خون. حتی بدون نسخه پزشک هم آزمایش خون با ...

اره به نظرتون صبح بزنم یکی دیگه دارم نمیدونم الان بزنم یا صبح بهتره مرسی عزیزم ممنون

اره به نظرتون صبح بزنم یکی دیگه دارم نمیدونم الان بزنم یا صبح بهتره مرسی عزیزم ممنون

صبح بهتره چون سطح هورمونها صبح بیشتره و بهتر نتیجه مشخص میشه

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز