2777
2789

هرجا میبینم یکی از عشقش تعریف میکنه خیلی حسرت میخورم شوهرم حتی یک خوبی تو وجودش نیست ک هیچ هزاران تا عیب خیلی بد و بدتر داره ک کاملا افسرده و غمگینم همیشه....ازدواجمون سنتی بود و منی ک هیچوقت شرایط طلاق نداشتمو ندارم😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

منم خوشبخت نیستم و طعم خوشبختی ودوست داشته شدن رو نچشیدم 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❣ یک دقیقه مطالعه

آيـا وكيلم شما را به عقد دائمىِ....!

و بعد از چند بار چيدن گل و آوردن گلاب بالاخره با اجازه ى بزرگتر ها بله را مى گويند و به اصطلاح خودشان مى روند قاطىِ مُرغها..!

امّا از من به شما نصيحت بى "عشق" تن به وصلت ندهيد كه عاقبت اين عمل خطرناك خوشايند نيست!!

بى "عشق" ازدواج نكنيد كه آمار "طلاق " را بالا نبريد!!

بى "عشق" ازدواج نكنيد كه ريشه ى "خيانت" بخُشكد...!

بى "عشق" ازدواج نكنيد كه به محض ديدن دوست مجردتان نگوييد

(اگر عقل الانم را داشتم ازدواج نمى كردم)

لطفاً،براى رفع تكليف، دامن به اين فاجعه نزنيد..!!

👤 دکتر هلاکویی

💟 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
😢😢😢😢😢😢😢میبینی که تنها نیستی ومیلیونهایییییییییییییی

هرکیو تو همین نی نی سایت دیدم همشون ماشالله خوب و خوشبت و عاشق جز تعداد انگشت شمار. .. حسودی نمیکنم ولی خیلی دلم میخواست خدا نصف عمرمو بگیره ولی ی ارامش میداد بهم

❣ یک دقیقه مطالعه آيـا وكيلم شما را به عقد دائمىِ....! و بعد از چند بار چيدن گل و آوردن گلاب ...

این واسه اوناییه ک خانودشو تعصبی نیست و تو خونه زندانی نیستن ن من ک از زندان پدرم افتادم تو زندان شوهر😞

منم اولای زندگی خیلی تو ذوقم میزد کلا دورنگرا بود و بی ذوق الان بهتر شده اما من دیگه نه حال و ...

منم اون بار اول ک تو محضر دیدمش عاشقش شدم و بعدا هروز بهش وابسته تر شدم میخاستم خلا های عاطفیمو پر کنم ک پر نشد هیچ شدم ی عقده ای حالا دیگه اصلا ازون عشق خبری نیست

نگو اینجوری گلم دوست داشتی تمام این مشگلات رو نداشتی ولی بچت ناسالم بود یا خدای نکرده مریضی لاعلاج د ...

تنها خوبی خدا ب من دادن سلامتی ب منو بچم بود بازم شکر... اما هروز تو این زندگی شکستم و گریه کردم همیشه استرس دارم نشد ی روز بیاد و من ارامش داشته باشم