2777
2789
عنوان

امتحان کردن نامزد

210 بازدید | 18 پست

سلام 

من یه رفیق دارم که جدیدا با به آقایی آشنا شده 

ولی هنوز اعتماد کافی نداره به من گفته که به اون آقا زنگ بزنم و یجورایی امتحانش کنم(باهاش عاشقونه حرف بزنم و این حرفا)

ولی من میدونم شوهرم اگه بفهمه با یکی اینجوری حرف زدم میکشتم از اون طرف اون خانم صمیمی ترین دوستمه و احساس و رابطش برام مهمه

بنظر شما چیکار کنم شما اگه این موقعیتو داشتین چیکار میکردین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو نکنه بگو معلوم میشه ولی حضوری بری پیشش یکی بفرستی بهتره از سرت باز کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

انجامش نمیدادم حتی اگه شوهرمم حساس نبود

بهتره دوستتونو متقاعد کنید جور دیگه طرفشو امتحان کنه 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

این کارو نمیکردم چون زندگی و آرامش خودم و همسرم مهمتره.از یک طرفم شوهرت حق داره ناراحت بشه و نمیشه گله کرد،فکر کن همین اتفاق برعکس بود و شوهرت میخواست با نامزد رفیقش در ارتباط باشه برا امتحان،خوشت میومد؟

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز