2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم

684 بازدید | 24 پست

سرم داره می ترکه از دست مرتیکه نفهم گرفته خوابیده الاغ 

خیلی به دلداری هاتون احتیاج دارم چند شبه بخواطر بیقراری های پسرم نتونستم بخوابم الانم اون خوابیده هر کاری میکنم خوابم نمیبره 

بدجور دلم و شکونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید آبجی اما بنظرت اشتباه نمیکنی به شریک زندگیت به پدر بچه ت میگی الاغ؟

همسرتم از کار برگشته خسته ست. شمام حق دارین.اما هیچوقتتت به همسرت لقب بد نده حتی توی ذهنت و دلت باعث میشه برات بی ارزش بشه و...

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
چی شده عزیزم

مادرش صداش زد اونم گفت بگو مریضم منم گفتم مریضه مادرش گفت کجاش درد میکنه منم جلو در ازش پرسیدم کجات درد میکنه اونم فش بارونم کرد میگفت یعنی تو نمیدونی کجام درد میکنه😐

ببخشید آبجی اما بنظرت اشتباه نمیکنی به شریک زندگیت به پدر بچه ت میگی الاغ؟ همسرتم از کار برگشته خست ...

ببین خانومی خیلی وقته بی ارزش شده میدونی چرا ؟چون در حد مرگ باوجود بچه تو شکمم کتکم زده تازه زایمان کردم کتکم زد خدا شاهده سر بهانه های الکی که خودش تراشیده بود بعدشم پیش مادرش فش بابام داد میدونه حساسم همیشه میگه خدا شاهده با اشک دارم تایپ میکنم 

برعکسشم از این میسوزم خودم مخالف فش اینام بخدا مادر پدرش حرفایی زدن ولی من هیچ وقت بهشون بیاحترامی نکردم اما اون😔

ببین خانومی خیلی وقته بی ارزش شده میدونی چرا ؟چون در حد مرگ باوجود بچه تو شکمم کتکم زده تازه زایمان ...

با شناخت قبلی باهاشون ازدواج کردید ؟؟؟

اگر قبل باردار شدن این مسائل بود. چرا صاحب بچه شدید؟

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
با شناخت قبلی باهاشون ازدواج کردید ؟؟؟ اگر قبل باردار شدن این مسائل بود. چرا صاحب بچه شدید؟

بچم ناخواسته بود ولی اره شناخت داشتم پدر مادرم مخالف بودن اصرار خودم بود لعنت به خودم

خیلی وقته برداشته شده عزیزم من همیشه مخالف فش و حرفای بد و بیراه بودم ولی حالا ببین 😔

متاسفم عزیزم

منم واقعا از فش تو خونه خیلی بدم میاد حرمت احترام برداشته میشه جو خونه بد میشه