بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچم ناخواسته بود ولی اره شناخت داشتم پدر مادرم مخالف بودن اصرار خودم بود لعنت به خودم
دور از جونتون...واسه همینه میگن باید ب حرف بزرگترها گوش کرد.شمام الان چیزیه شده غصه نخور.اکر امکانش هست راهی پیدا کن برای بهتر شدنش
زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
بخدا همش بهش احترام می زارم محبت میکنم همیشه کنارش می خندم باوجود بیخوابی های شبانه و بچه کوچک بازم ...
همیشه محبت راه نیست.باید بهترین راهو انتخاب کنید.سعی کنید یه مدت کمتر بهش رسیدگی کنید ببینید چی میشه
زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
بهتر میشه هر بار میرم خونه بابام بعدش میام اینجوریه نمیدونم مادرش پر ش میکنه یا چی
ببین همیشه سوره یس بخون یا پخش کن توی خونه ذکر یاودوود ۷۷بار بخون فوت کن به شیرینی نبات و...بده به شوهرت بخوره خودتم بخور.همیشه ذکر یا ودوود بخون.دعا میکنم همه چی طوری بشه ک میخوای ...وقتی میری جایی هیچوقت بدون شوهرت نرو تا کسی زیر پاش نشینه...با مادر شوهر زندگی میکنی؟