2777
2789
عنوان

بچها کورتاژ چیه

211 بازدید | 12 پست

من مامانم ۴۷ سالشه گفتن باید کورتاژ کنه چون رحمش بزرگ شده پلیپ هم داره عملش چجوره سنگینه 

تقریبا هزینشو نمیدونید چقد میشه تقریبیش 

عملشم بگید چجوره سنگینه یا نه ممنوم

کورتاژ تشخیصی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

اگه‌دکتری ک تو بیمارستان تشخیص داده ک هزینه خاصی نداره بعدم اصلا کارخاصی نیست ی ساعت بیهوشش‌میکنن وتمام ی شب بستریه میاد خونه میتونه ب زندگی عادیش برگرره

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عمل سنگینی نیست بیمه باشین هزینش زیر۱۰۰هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه‌دکتری ک تو بیمارستان تشخیص داده ک هزینه خاصی نداره بعدم اصلا کارخاصی نیست ی ساعت بیهوشش‌میکنن وت ...

ممنون گلم 

نه تو مطب تشخیص داد تونت خوندم نوشته بود عمل سرپایی 

ممنون گلم   نه تو مطب تشخیص داد تونت خوندم نوشته بود عمل سرپایی

اره من س بار کورتاژ داشتم بخاطر سقط جنین میتونی ب زندگی عادی برگرری ب مادرتون بگید اگه‌هزینه براش مهمه برن دکتر بیمارستان

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

[QUOTE=212185449] عه‌انقد کم . بیمه تامین اجتماعی هسیم با تکمیلی [/QUOTEپس نگران نباش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم‌بخدا فقط همینو دکتر گفت

توی کورتاژ تشحیصی یه نمونه برداری از رحم میکنن ک اون میگه باید رحمو بردارن یا نه و اینکه چیزی تو رحم باشه و دیواره های رحمو میتراشن 

راحته سرپاییه چیز خاصی نیس

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اره من س بار کورتاژ داشتم بخاطر سقط جنین میتونی ب زندگی عادی برگرری ب مادرتون بگید اگه‌هزینه براش مه ...

نه هزینه زیاد مهم نیس . من گفتم‌۱ تومن حتما میشه . مرسی گلم . بیهوش کامل شدی؟؟؟؟

نه هزینه زیاد مهم نیس . من گفتم‌۱ تومن حتما میشه . مرسی گلم . بیهوش کامل شدی؟؟؟؟

دوبار آره سومی بخاطر کرونا بی حس کرد که خیلییی اذیت شدم تا ۵روز نمیتونستم سرمو بلند کنم