2777
2789
عنوان

چربی زدم😑😑😑+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 51604 بازدید | 1082 پست
ترس که نداره روزه صد هزار نفر این کارو میکنن شماهم یکیش ولی ولش کن نمیخوای به اعصاب خوردیش نمیا ...

هم از دردش میترسم هم اینکه بدتر گند بخوره به قیافم 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
اعتماد به نفسمو گرفته هر کارم میکنم فقط شکم میارم  صورتم هیچ تکونی نمیخوره خیلی رو اعصابمه

اره منم وزنم خوبه 58 کیلوهستم اما صورتم اصلا چاق نمیشد

شکم دارم در عوض، که اونم تا چند وقت دیگه میرم آر اف کوچیکش میکنم😁✋

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم از دردش میترسم هم اینکه بدتر گند بخوره به قیافم 

اره گند میخوره مثل من 😂 نکن خدایی

حالا ژل باز بهتره

اره

تاچندسال میمونه؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

من خنلی علاقه دارم  

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
نگو گناه داره😂😂😂 بیخیال بابا نگاه من چه شکلی شدم.. 

خیلی خوب شدی ک بزار بمرور طبیعی تر میشه بعد هی تو اینه خودتو دید بزن 

من خیلی دلم میخواد ولی متاسفانه شوهرم یه آدم مزخرفه ک میگه زن حتی نباید گواهینامه بگیره چه برسه اینکه بخودش برسه فقط بشوره بپزه سرویس بده هر روز افسرده تر  میشم از بس تو آشپزخونه بودم 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
اره منم وزنم خوبه 58 کیلوهستم اما صورتم اصلا چاق نمیشد شکم دارم در عوض، که اونم تا چند وقت دیگه میر ...

منم وزنم خوبه مثل ...گیر کردم زیاد بخورم شکم میارم نخورم

صورتم مثل خیار پلاسیده میمونه😑

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
منم وزنم خوبه مثل ...گیر کردم زیاد بخورم شکم میارم نخورم صورتم مثل خیار پلاسیده میمونه😑

دیونه  

چه تشبیهی

صورت منم لاغره،خوشم نمیاد

گوشت میره شکم وپهلو

اره گند میخوره مثل من 😂 نکن خدایی حالا ژل باز بهتره

تو ک خیلی خوب شدی بهترم میشی 😍

راستش به دکترای شهرمون اعتماد ندارم 

خیلی خوب شدی ک بزار بمرور طبیعی تر میشه بعد هی تو اینه خودتو دید بزن  من خیلی دلم میخواد ولی م ...

ای بابا چرا؟ 

من بابام با اینکه خیلی مذهبیه اما همش خودش منو مامانمو میبره دکتر زیبایی..امروز خداشاهده گیر داده بود برو فیبروز😑👋 

تا 7 و 8 سال رو دیدم حداقل  ولی کلا یه هاله ای ازش تا ابد میمونه

چقد خوب

دوباره فکرش افتاد توسرم

ببخشید منعی برای کسی نداره مثلاسن ؟یادارواستفاده میکنن؟

منم وزنم خوبه مثل ...گیر کردم زیاد بخورم شکم میارم نخورم صورتم مثل خیار پلاسیده میمونه😑

اگه از نظر مالی مشکلی نداری ژل بزن قشنگ تره

دیونه     چه تشبیهی صورت منم لاغره،خوشم نمیاد گوشت میره شکم وپهلو

خوب راست میگم😬😄

دقیقا چی میشد یکمم میرفت زیر گونه ها😒