2777
2789
عنوان

چربی زدم😑😑😑+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 51604 بازدید | 1082 پست
واسه چربی سی سی نمیگن شاید بالای 100 سی سی زده باشه😂 ولی همش جذب میشه هزینه اشم من 1 و نیم داد ...

سلام عکس ندیدم کجازدی؟

چربی ازبدنت گرفتن بهت تزریق کردن ؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه الان دیدم

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
مهم اینه خودت خوشگل و شیکی پس اینم کمتر میشه بنظرم با گذشت زمان

اره دیگه مطمعن شدم نصف میشه گونه ام

20 روزه زدم

مرسی گلم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بنظرم خوب شدی خیلی چهره جدیدمبارک

منم صورتم لاغره دوسدارم صورت پر

میشه بگی درد داشت؟

وماندگاره؟

بنظرم خوب شدی خیلی چهره جدیدمبارک منم صورتم لاغره دوسدارم صورت پر میشه بگی درد داشت؟ وماندگاره؟

درد کم.. قابل تحمله

20 درصد مقدار اولیه ماندگاره.. 

اسی منم فرم صورتم مثل تو شایدم لاغرتره ولی از تزریق 

و ژل میترسم خوشبحالت خودت راحت کردی😣

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
اسی منم فرم صورتم مثل تو شایدم لاغرتره ولی از تزریق  و ژل میترسم خوشبحالت خودت راحت کردی😣

ترس که نداره

روزه صد هزار نفر این کارو میکنن شماهم یکیش

ولی ولش کن نمیخوای به اعصاب خوردیش نمیارزه

ترس که نداره روزه صد هزار نفر این کارو میکنن شماهم یکیش ولی ولش کن نمیخوای به اعصاب خوردیش نمیا ...

من خیلی دوسدارم انجام بدم شوهرم نمیزاره نکبت 😭😭😭😭😭

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
ترس که نداره روزه صد هزار نفر این کارو میکنن شماهم یکیش ولی ولش کن نمیخوای به اعصاب خوردیش نمیا ...

اعتماد به نفسمو گرفته هر کارم میکنم فقط شکم میارم 

صورتم هیچ تکونی نمیخوره خیلی رو اعصابمه

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
درد کم.. قابل تحمله 20 درصد مقدار اولیه ماندگاره.. 

۲۰درصداینی که هستی میمونه؟چی؟

من خیلی دوسدارم انجام بدم شوهرم نمیزاره نکبت 😭😭😭😭😭

نگو گناه داره😂😂😂

بیخیال بابا نگاه من چه شکلی شدم..