2777
2789
عنوان

پای نی نی مو‌ببینین بیاین بگین چه رنگی میشه+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 31 پست

ای خواهر چ دل خجسته ای داری ک رنگ پوست برات مهمه ،من بچم۴۵روزس سفید برفی هم هست ولی از بس ب خاطر کولیک گریه میکنه دائم قرمزه ،خداتو براآرومی وسلامتیش شکرکن

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
منم صورتم و دست و پاهام و سینه ام تا پایینش سفیده ، شکمم تیره تره 😑😂

من‌دختر‌اولیم مثل شماست شکمش و‌پاهاش سبزی ولی از صورت تا شکمش سفیده مثل برف هرکی میبینتش میگه وای چه سفید ولی این بر عکسه صورتش تیرس ولی بدنش روشن تر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خواهر چ دل خجسته ای داری ک رنگ پوست برات مهمه ،من بچم۴۵روزس سفید برفی هم هست ولی از بس ب خاطر کول ...

اینم کولیک‌دعره آلرژی داره رفلاکس هم‌ اره الانم گباب به روت یبوست😂😂

اینم کولیک‌دعره آلرژی داره رفلاکس هم‌ اره الانم گباب به روت یبوست😂😂

ازمنم رفلاکس وکولیک شدید داره شمادارو چی میدید آروم بشه؟!ازمن خیلی بیقراره

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
بعداز پنج ماهگی چهرشون باز میشه خیالت راحت پسرمن اولش سبزه بود وموهای مشکی  ولی کم کم شد مث ب ...

اخه این‌دهتر اولم‌از ۴۰روزگیش یوهو مثل برف شد صورتش من‌فقط میخوام‌صورتش سفید باشه اخه یه رنگ عجیبیههه بدن ایناشم سبزه باشه مهم نیس کاش روشن‌یشه

خوب دست ‌‌پاش این رنگه صورتش سبزه و‌قرمز یه رنگ‌عحیبی هرکی میبینه میگه سبزسسس

رنگش باز میشه نگران نباش 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
ازمنم رفلاکس وکولیک شدید داره شمادارو چی میدید آروم بشه؟!ازمن خیلی بیقراره

باید بگذره در کل من‌بچه دوممه سر اولی با هر بار گریش گریه میکردم سر این میدونم باید تا ۵ماهگی صبر کنم 

من‌دختر‌اولیم مثل شماست شکمش و‌پاهاش سبزی ولی از صورت تا شکمش سفیده مثل برف هرکی میبینتش میگه وای چه ...

عهه من فکر میکردم من فقط عجیبم🤣 منم انگار برفم ولی فقط شکمم تیره تره 

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
باید بگذره در کل من‌بچه دوممه سر اولی با هر بار گریش گریه میکردم سر این میدونم باید تا ۵ماهگی صبر کن ...

من اولی ساکت بود ولی این دیوونم کرده

کاش باز شه صورتش هرکی میبینتش میگه سبزسس

ولی سبزه هم بانمکه😃 من اونقدر دختر سبزه دوست دارم که نگو ,  رنگ پوستش باز میشه و احتمال خیلی زیاد گندمی بشه 😍هنوز کوچولوعه ، بچه تا بزرگ میشه هزار شکل عوض می‌کنه 

عهه من فکر میکردم من فقط عجیبم🤣 منم انگار برفم ولی فقط شکمم تیره تره 

خخ نه بابا ولی اینجوری خیلی بهتره چون‌شکمم زیاد تو‌چشم نیس دختر اولیمو‌ چون صورتش فقط سفیده میگن سفیده ولی دومی و‌چون فقط صورتش سفید نیس میگن سبزه

خخ نه بابا ولی اینجوری خیلی بهتره چون‌شکمم زیاد تو‌چشم نیس دختر اولیمو‌ چون صورتش فقط سفیده میگن سفی ...

تنشون سالم و عاقبت بخیر بشن 🌹❤️