بچه ها نی تیم داره ۲ماهش میشه دست پاهاش روشنه بدنشه تیره تر و صورتش سبزه میخوره یعنی صورتش باز میشه من رنگ صورت برام خیلی مهمه این چرا بدنش از صورتش روشن تر یعنی صورتش رنگ دست وداش میشه
ای خواهر چ دل خجسته ای داری ک رنگ پوست برات مهمه ،من بچم۴۵روزس سفید برفی هم هست ولی از بس ب خاطر کولیک گریه میکنه دائم قرمزه ،خداتو براآرومی وسلامتیش شکرکن
آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
خوب دست پاش این رنگه صورتش سبزه وقرمز یه رنگعحیبی هرکی میبینه میگه سبزسسس
رنگش باز میشه نگران نباش
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
مندختراولیم مثل شماست شکمش وپاهاش سبزی ولی از صورت تا شکمش سفیده مثل برف هرکی میبینتش میگه وای چه ...
عهه من فکر میکردم من فقط عجیبم🤣 منم انگار برفم ولی فقط شکمم تیره تره
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
ولی سبزه هم بانمکه😃 من اونقدر دختر سبزه دوست دارم که نگو , رنگ پوستش باز میشه و احتمال خیلی زیاد گندمی بشه 😍هنوز کوچولوعه ، بچه تا بزرگ میشه هزار شکل عوض میکنه
خخ نه بابا ولی اینجوری خیلی بهتره چونشکمم زیاد توچشم نیس دختر اولیمو چون صورتش فقط سفیده میگن سفی ...
تنشون سالم و عاقبت بخیر بشن 🌹❤️