2777
2789
عنوان

همسر وسواوسي و بداخلاق

225 بازدید | 16 پست

سلام خدمت همه خانوما

من همسرم به شدت وسواسي و بداخلاق هست و اصلا هم قبول نداره كه وسواسي هست و ميگه كه من خوبم و بقيه كثيف هستن و خيلي هم عصبي هست و اگه چيزايي كه ميگه رعايت نشه بشدت عصباني مبشه و داد و بيداد ميكنه. مشكل اصلي من بچه  دوسالم هست كه كوچيكه و عقلش نميرسه و ممكنه كارهايي بكنه كه خوشش نمياد و با بچه داد و بيداد ميكنه و فحش و ناسزا ميگه و اگه من هم بهش حرفي بزنم ميگه تو حق دخالت نداري و من بايد تربيتش كنم. مثلا خيلي حساسه كه دست به كنترل تلويزيون كسي نزنه يا به كليدپريزها كسي دست نزنه و ميگه اينها كثيف هستن و اگه كسي دست بزنه بايد حتما دستش رو بشوره و بچه هم علقش نميرسه و ميره دست ميزنه و مدام با بچه داد و بيداد راه ميندازه و به من هم اجازه دخالت نميده. خواستم ببينم شما هم اگه همسرتون با بچه بيخودي داد و بيداد ره بندازه و فحش بده و تنبيش كنه دخالت مي كنيد يا حرف نميزنيد؟ آخه دلم براي بچم مسيوزه وقيتي دعواش ميكنه همش دوسالش هست و بهش فحش ميده و داد و بيدا سرش ميزاره و من خيلي ناراحت هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برده ک دنیا نیاوردین اینطوری رفتار میکنه

دو روز دیگ توسری خور میشه بچه 

شوهرتو حتما ببر دکتر...بقولی روانش مشکل داره

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

این که وسواسیه یه چیزه اینکه بچه رو دعوا میکنه یه چیز دیگس

منم وسواس دارم ولی بچه رو دعوا نمیکنم خودم میبرم دستشو میشورم دستاشم بوس میکنم من خودم بچه ندارم ولی بچه های خواهر برادرمو زیاد نگه داشتم اونا هم همیشه رعایت حال منو میکنن میدونن من چجوریم مرتب دستاشونو میشورن میارن به من نشون میدن خخخخخخخخخ 

البته افتخار نمیکنما چیزایی که گفتم مال قبله الان بهتر شدم اصلا گیر نمیدم به بچه ها ولی خودم دانشجوی روانشناسیم میدونم وقتی کسی بیماری روانی میگیره به تبع اون به مشکلات دیگه هم دچار میشه

الان همسرت خودش حواسش نیست ولی قطعا به جز وسواس مشکل دیگه ای مثل اضطراب هم داره

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
خب عزیزم بیماره دیگه باید بره روانپزشک کاری از دست تو و ما برنمیاد که

اصلا قبول نداره كه وسواس داره. نميدونم ماز دستش چيكار كنم . آرزوي مرگش رو دارم.  وقتي با بچه دعوا ميكنه دل من كباب ميشه . از بچه دفاع مي كنم مياد با من هم داد و بيداد راه منمازه ميگه به تو ربطي نداره و نبايد دخالت كني. ولي دل من خوب ميسوزه مي بينم با بچه بيخودي دعوا ميكنه 

اصلا قبول نداره كه وسواس داره. نميدونم ماز دستش چيكار كنم . آرزوي مرگش رو دارم.  وقتي با بچه دع ...

به زور هم که شده ببرش دکتر داره رو بچه تاثیر میذاره آینده بچه بستگی به رفتاری داره که الان باهاش دارید

خانم شوهرت مشکل روانی داره،معمولا هم ادمای وسواس،فکر میکنن حرفشون درسته و بقیه کثیفن.

حالا این به کنار.اما دعوا با بچه دوساله به بهانه تربیت ،بچتو روانی و عقده ای بار میاره.

اگه خانوادت پشتتن ازشون کمک بگیر.چند روز برو پیششون.

بعدم برو پیش روانپزشک

من و خدا💫
بنظرتون من بايد بشينم نگاه كنم با بچم دعوا كنه؟ خودمم موندم. از بچم دفاع ميكنم ميگه به تو ربطي نداره

خب یا باید بشینی دعواهای اونو ببینی،یا مدام به بچت بسپری که حواسش جم باشه به چیزی دست نزنه که در هر صورت ،فشار همه اینا میفته رو روان بچت و انو متلاشی میکنه.

خود دانی😐

من و خدا💫
خب یا باید بشینی دعواهای اونو ببینی،یا مدام به بچت بسپری که حواسش جم باشه به چیزی دست نزنه که در هر ...

بچه كه كوچولو هست و عقلش نميرسه. پس من يا بايد تحمل كنم و عذاب كشيدن بچم رو نگاه كنم يا بايد مدام دعوا كنم يا بايد طلاق بگيرم. مشاوره هم بهيچ عنوان نمياد. شما بودين چيكار مي كردين؟ دوست دارم بدونم شايد من دارم اشتباه مي كنم و شايد نبايد حرفي بزنم تو روش تربيت اون. نمي دونم كار دست كدومه

بچه كه كوچولو هست و عقلش نميرسه. پس من يا بايد تحمل كنم و عذاب كشيدن بچم رو نگاه كنم يا بايد مدام دع ...

خب اون نیاد،تو که میتونی بری.

یه شرح حال کامل از اخلاق شوهرت و برخوردش با بچه بگو.

بعد بگو چه کنم.؟

اونا بهتر از ما راهنمایی میکنن

من و خدا💫