2789

ممنون دوست عزیز

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله دوستان من هیچوقت فکر نمیکردم تاپیک یا حرف از مادرشوهر بزنم ولی واقعا اگر ببینینش می‌رید دست مادر همسرتون رو میبوسید 

از بس که آدم رو شکنجه روحی میده 

بله دوستان من هیچوقت فکر نمیکردم تاپیک یا حرف از مادرشوهر بزنم ولی واقعا اگر ببینینش می‌رید دست مادر ...

ایرانی هم نیست فوت و فنش رو بدونیم چهار تا حرکت اساسی بهت یاد بدیم😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

وای فک نمیکردم زنای اروپایی هم اینقد خاله زنک باشن یا با عروساشون بد باشن

قبلا فک میکردم فقط عربا و ایرانیا و هندیا اینجورین خخخخ

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

واقعا اون چنگال رو گفتی برگام ریخت

دیگه ایرانیا تا این حدم نیستن😁

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
راجع مادرشوهر خارجی بود 😂

بعد یه سری میگن شوهر خارجی کنیم ازین دنگ و فنگا نداشته باشیم آسمون همه جا همین رنگه یا بهتر بگم مادرشوهرا همه جا همینن فقط رنگشون فرق داره😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خارجیا هم مادرشوهراشون بدجنسن؟؟؟فکر میکردم عقط ایران اینطوریه

شانس من خیلی جنسش خرابه خیلی مخصوصا خبره هست توی سوسه اومدن آنچنان پر میکنه همشون رو بعد مرد ها هم که احساساتی میشن زود فکر میکنن خبریه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز