2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از فوت عزیزان

517 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام یه مشکلی برام پیش اومده که خوب راه حلی دیگه ندارم الان نزدیک یک سال و نه ماهه که بابا بزرگم فوت شده و ما خیلی بهش وابسته بودیم خیلی زیاد و توی این دوران مامانم خیلی خودشه اذیت میکنه هرچی میگذره میزان افسردگیش بیشتر میشه و علاقه به توی جمع بودن تفریح و هیچیو نداره و اینکه در برابر قرص و دارو برای درمانشم مقاومت میکنه توی این مدت سعی کردم یه کسب و کار جدید راه بندازیم و سر مامانم گرم بشه بهش و کمتر ناراحت باشه درسته خیلیی بهتر شد ولی هنوزم افسرده و ناراحته به نظرتون چیکار کنم که خوب بشه؟  خودش نمیخواد از این باتلاق بیرون بیاد برای همین همه تلاشام بی نتیجه میمونه ...کمکم کنید مثل همیشه❤️

دوستاي خوبم ميشه پيج منم تو اينستا دنبال كنيد!؟ 🥺

🙏🏻 منم يه دختر مستقلم كه دارم خرج خودم رو در ميارم

Stayc.shop اينه ايديم 🥺 يه دونه لايك و كامنت هم برام خيلي ارزش داره به خاطر باگ هاي اينستا پيجم وحشتناك خوابيده :( 

يه لايكي كامنتي حمايتي❤️🥺

فقط يه نگاه به پيجم بنداز اگه خوشت اومد بمون نرو 🥲❤️

Stayc.shop

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

تا خودش نخواد کاری نمیشه کردیه نوه براش بیارید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز ازدواج نکردم 😅

تنها راهش همینه 😂

یه تغییر بزرگ 

خیلی بزرگ 

یه چیزی که مجبورش کنه زندگی کنه 

یه چیزی که یادش بیاره دنیا هنوز بهش احتیاج داره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

به نظرم باید یه دغدغه فکری بزرگ دیگه براش پیش بیارید

من نمیدونم شرایط روحیش در چه حدیه

اگر من جای شما بودم  الکی میگفتم بیماری جدی برام پیش اومده و فیلم بازی میکردم یه مدت

تا ذهنش درگیر دغدغه جدید بشه بعد که دیدم الان تنها آرزوش سلامتی منه واقعیتشو بهش میگفتم

یه دوستی داشتم که پدرش سالها قبل فوت کرده بود و مادرش قصدداشت با یکی ازدواج کنه که سنش خیلی بالاتر بود و علاقه خاصی بینشون نبود فقط مادرش میخواست اسم شوهر بالا سرش باشه . دوست من به شدت مخالف بود رفت خونه خودشو انداخت زمین گفت پاهام تکون نمیخوره بردنش دکتر و عکس و... مادرش نذر ونیاز واینا

بعد مادرش میگفت که الان اون آقاهه هم قبول نمیکنه دخترمو با این وضعیت و ذهنش بیشتر درگیر دخترش و دکتر وبیمارستان و ام آر آی و بردنش حموم و دستشویی و... ایناشد

کم کم بی خیال اون آقاشد واون آقا هم بی خیال این خانم شد بعد یکی دوماه دوستم پاشد راه رفت . تو همین مدت اون آقا با یکی دیگه ازدواج کرد. نمیگم کار دوستم یا مادرش درست بوده یانه ولی کار دوستم نتیجه ای رو که میخواست در پی داشت.

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا