من مامان بابامو خیلی دوس دارم خیلی 😭😭😭 جون من هستن جون میدم براشون
بابام ولی سنش بالاس هفتاد سالشه خیلیییی میترسم از دستش بدم 😭😭😭😭 من هیجده سالمه 😭😭😭😭خیای دوسش دارم خیلی هوامو داره 😭😭😭😭عشقش بهم واقعیه واقعیه😭😭😭😭😭😭😭😭نباشه میمیرم 😭😭😭😭😭
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
ترس از دست دادن عزیزان داری عزیزم باید با یک روانشناس صحبت کنی حتما
چیکار کنم میترسم بابامو دوس دارم خب 😭😭😭😭😭
خب پس تنها هم نیستی در ضمن همه میمیرن خب حق داری سنت کمه ولی ایشالا پدرت بیشتر کنارت بمونه
دلم میخواد تا حداقل بیست سال دیگه باشه 😭😭😭 خیلی منو دوس داره از خواهر برادرام بیشتز خیلی هوامو داره 😭