2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

440 بازدید | 39 پست

خواب دیدم تو مغازه م و دارم کفش انتخاب میکنم  بعد خریدم گذاشتم تو نایلون تو خونه ک بازش کردم دیدم یه لنگه کفش مشکی مردونه س یکیشم دمپایی پلاستیکی آبی مردونه خیلی تعجب کرده بودم تو خواب که چرا اینطور شد؟

تعبیرشو کسی میدونه  باردارم ۲۹هفته

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

تو بارداری بیربط ترین خواب های ممکن رو میبینیم دیگه عادیه خودتو درگیر نکن

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو بارداری بیربط ترین خواب های ممکن رو میبینیم دیگه عادیه خودتو درگیر نکن

باشه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خیره انشاالله

انشاءالله تعبیرشو نمی دونید؟

ببین تو بارداری انقد خوابای عجیب میبینی من انقد دیدم که حتی یه جاهایی خوابمو تو خواب تعریف میکردم

ببین تو بارداری حتی اگه شاخ و دم هم در اوردی نترس

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

خواب رو بنظرم نباید تعبیر کرد چون ممکنه یه تعبیر بد داشته باشه و تو انقد بهش فکر میکنی تلقین میشه تا در نهایت اتفاق میفته ..بهترین کار صدقه ست 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

تو بارداری خواب زیاده و بنظرم تعبیری نداره 

ولی من خودم هروقت کفش میبینم یه نفر از اشناهای دورمون میمیره 

ینی دیگه عادت کردم کفش ک میبینم اماده میشم یرا شنیدن خبر فوت  دوروز بعدش دقیقا

ببین تو بارداری انقد خوابای عجیب میبینی من انقد دیدم که حتی یه جاهایی خوابمو تو خواب تعریف میکردم ب ...

اره خب خوابای عجیب زیاد دیدم و می بینم که اصلاااا یادم نمیاد بعد بیداری اما اینو ک دیدم دوبار بیدار شدم و تعریفش کردم خیلی واضح بود انگار یه حسی میگفت نباید فراموش بشه 

خواب رو بنظرم نباید تعبیر کرد چون ممکنه یه تعبیر بد داشته باشه و تو انقد بهش فکر میکنی تلقین میشه تا ...

اتفاقا منم ب کسی تعبیر نمیکنم ولی متاسفانه اتفاق میفته بعضی خوابا رویا صادقه هستن من خودم ۸۰ درصد خوابام واقعیه

تو بارداری خواب زیاده و بنظرم تعبیری نداره   ولی من خودم هروقت کفش میبینم یه نفر از اش ...

وای دور از جون 

بنظرت درسته الان اینو به من باردار بگی؟  من هربار خواب کفش دیدم  بدنبوده خداروشکر 

انشاءالله اینبارهم اینطوره

خواب رو بنظرم نباید تعبیر کرد چون ممکنه یه تعبیر بد داشته باشه و تو انقد بهش فکر میکنی تلقین میشه تا ...

خب منم اگه فکر کنم بده نمیگم صدقه میدم 

اما این یکی برام عجیب و جالب بود برا همین پرسیدم 

تو گوگل هم گشتم دقیقا با این محتوا تعبیر نداشت گفتم شاید کسی بتونه کمک کنه

اره خب خوابای عجیب زیاد دیدم و می بینم که اصلاااا یادم نمیاد بعد بیداری اما اینو ک دیدم دوبار بیدار ...

بچه ات چیه ?

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️