2777
2789
عنوان

درد دندون

81 بازدید | 8 پست

دندونم درد میکنه عکس کرفتم دکتر میگه ریشش سالمه از لثه هست هیچ دارویی هم نداد گفت تا دو هفته با دهان شویه و اب نمک استفاده کن ،،،نگرانم 😭اخه قبلا عصب کشی کردم و پرش کردم الان درد داره نمیزاره بخوابم 

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عصب کشی شده اون دندون نیست و شما فکر میکنی اونه،اگه عکس گرفته باشن نشون میده کدوم دندونه،من دندون عقلم درد میکرد و حس میکردم دقیقا دندونی هست که پر کردم،دکتر عکس گرفت گفت اون نیست که درد میکنه،گفتم امکان نداره همینه،تا زمانی که با چکش زد رو دندون عقلم و درد گرفت تازه فهمیدم درد اونه زده به این دندونم

من همان آینده حال مغرور توام

من شوهرم ی دونه دندون وسطش درد میکرد از بالا رفت دکتر گفت اون نیس دتدون عقلته😐😐😐😐عقلشو کشیده

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز