2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 27 پست
اسی اگه میتونی با شوهرت رابطه برقرار کن تا دیگه کارت به معاینه نکشه

برای چی من به خودم مطمینم شوهرم تا عروسی اصلا این کارو نمیکنه ما رسم نداریم تو عقد رابطه داشته باشیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یکی از دوستام میره پیش ی ماما بهش گفته بود اسیب دیدی باید ترمیم بشی...ازش یک میلیون پول گرفته بود گفته بود فلان روزم بیا هم ترمیم کنی هم گواهی بدم بهت...این احمق ساده یک مییلیون همین جوری داده بود بهش...گفتم بره پیش چن تا دکتر سه تا دکتر رفت هر سه تا گفته بودن کاملا سالمی و هیچ مشکلی نداری😐😐😐دیگ رفته بود مطب ماما گفتع بود پولمو پس ندی ابروتو میبرم خلاصه پولشو پس داد دزد کلاهبردار

من یکی از دوستام میره پیش ی ماما بهش گفته بود اسیب دیدی باید ترمیم بشی...ازش یک میلیون پول گرفته بود ...

خدا لعنتشون کنه این آدم های کثیف بخاطر پول حاضرند هر کاری بکنن

خداروشکر که سالمه  ببخشید اونم مشکلی برایش پیش اومده بود که رفت برای گواهی

با نامزدش معذرت میخوام رابطه داشته و نامزدیشون بهم میخوره....البته قسم میخورد رابطه کامل نبوده و خیلی استرس داشت واسه همین رفت پیش ماما..اخرسرم خداروشکر مشکلی نداشت...الانم ازدواج کرده

خدا لعنتشون کنه این آدم های کثیف بخاطر پول حاضرند هر کاری بکنن

من خودم پردمو شوهر زده بود بعد واسه طلاق نیاز داشتم ب گواهی سلامت رفتم ب منشی دکتر گفتم سالم نیستم ولی گواهی لازم دارم یه پولی ازم گرفتن سلامت زدن تازه اون دکتر داداگاه و پزشک قانون بود زیر میزی گرف کارم درس کرد از هیجی نترس

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز