2777
2789

عاشق یه اقایی شدم که تو تاپیک قبلی گفتم مدام تو ایسنتا برام اهنگ یا پست عاشقانه میفرسته مطمئنم از اینکه منو دوست داره ولی نمیاد علنا بگه منتظر من بگم.منم هیچوقت همچین کاری نمیکنم وفقط از طریق استوری متن عاشقانه میزارم اونم میفهمه که برا وان گذاشتم

نمیدونم چون قبلا همکار بودیم ورابطمون رسمی بوده روش نمیشه نمیدونم فقط میدونم خیلی دوستش دارم عاشقشم البته تو محیط کار خیلی نخ میداد ولی من بها نمیدادم چون اون خیلی از من سرتره بعدش اینقد پست عاشقانه فرستاد که خودمم عاشقش شدم

این عکس هم یکی از پستایی که برام فرستاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی به نظر من عشقی از جانب ایشون به شما وجود نداره  یه مدت سرگرمه بعدش هم میره  ...

پس چرا همش پست عاشقانه میفرسته با احساسات من بازی میکنه

باید درک کنه منم ادمم احساس دارم اگه قصدی نداره چرا باید اینکار وبکنه؟

من باید چیکارکنم

پس چرا همش پست عاشقانه میفرسته با احساسات من بازی میکنه باید درک کنه منم ادمم احساس دارم اگه قصدی ن ...

شما براش اصلا استوری عاشقانه نزار و هرچی برات فرستاد فقط لایک خود پیامو بزن 

پس چرا همش پست عاشقانه میفرسته با احساسات من بازی میکنه باید درک کنه منم ادمم احساس دارم اگه قصدی ن ...

هیچی 

بی تفاوت 

اگه یه دختر براتون بفرسته بهش حس پیدا می‌کنین؟ 

قطعا نه

تا زمانی که علنا قدم بر نداشته خیالبافی نکن 

ینی چون برات عاشقانه فرستاد عاشقش شدی ؟  سنگین و رنگین باش بزار اگر واقعا میخوادت بیاد خاستگار ...

نه بخاطر اهنگ هم نیست سرکار که بودیم هم بارفتاراش بهم میفهموند که خوشش اومده طوری که بقیه هم متوجه شده بودن