2821
2789
عنوان

سمپاشی ساس

5455 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من مدتیه همش دچار گزش حشره ناشناسی میشم که احتمالا ساس هست به چشم ندیدم ساس رو تو اتاقم ، زنگ زدم سمپاشی کنن میگن سمپاشی گیاهی هست کسی انجام داده تجربه داره؟ گزشهای من پشت همه ، همه جامو میزنه انگشتام ،مچ دست و پا، ساق پا ، کل پا شکم پهلو ،کشاله ران و پشت😔😔😔😔 میترسم هبچ وقت خوب نشه ادامه  پیدا کنه

سلام عزیزم خوبی

ما هم این مشکل داشتیم دختر عمه ام یه بنده خدایی به ما معرفی کرد یه آقای مهندسی بود که تحصیلاتش هم مهندسی بهداشت بود ..قبلش یه نفری اوردیم سم زد ولی فایده نداشت با ایشون که تماس گرفتیم اومد و توصیحات داد واقعا دستش درد نکنه با یک جلسه و مشاوره ای که بهمون داد مشکل ساس حل کرد...وای الان که دارم به اون روزها فکر میکنم کل بدنم مور مور میشه .خدا خیرش بده با یه جلسه مشکل ما را حل کرده تازه گفت لازم نیست هیچ وسیله ای را هم دور بندازید آخه من شنیده بودم وقتی ساس میفته باید کل وسایل مخصوصا چوبی ها را بیرون بریزیم ولی گفت هیچ چیزی لازم نیست بیرون ریخته بشه.

اینم شمارش 09023676868 

سمپاشی ساس جزو پیچیده ترین سمپاشی هاست 

راستش سم گیاهی اصولا نداریم چه برسه به سم ساس

معمولا یا ترکیبی از سموم مایع برای ریشه کنی ساس استفاده میشه که رایج هست ولی نیاز به شستشوی وسایل هست 

و یا از گاز فسفید آلومینیوم استفاده میشه که غیر قانونی هست ولی نیازی به شستشوی همه وسایل نیست 

در هر حالت باید خونه رو چند روز ترک کرد.

برای اطلاعات بیشتر هم میتونید با ارمغان بهداشت محیط تماس بگیرید. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شرکت سمپاشی تارومار عاااالیه👌👌👌❤❤

من یکسال بود با ۴ تا شرکت سمپاشی تماس میگرفتم میومدن ولی مشکل ساس منزلم حل نشد دیگه نا امید شده بودم تا اینکه شرکت تارومار رو یکی از دوستانم بهم معرفی کرد خداروشکر یک ماه پیش اومدن در یک مرحله سمپاشی کردن یکسال هم بهم ضمانت گارانتی دادن   کاملامشکلم حل شد.دستشون درد نکنه خداخیرشون بده  من اینجا رو توصیه میکنم اینم شمارش ۸۸۶۱۵۵۴۱

منزل ما دچار آفت ساس شده بود و یه چیزی حدود هشت نه ماه انواع سم های مختلف رو خودمون روش تست کردیم و لی هیچ افاقه ای نکرد. ولی خوشبختانه بعد از اینکه با شرکت کیمیا گستر تماس گرفتیم فقط با یک بار آفت کشی کار رو یکسره کردن و دیگه مشکلمون حل شده... واقعا ممنون اینم شماره اون آقایی ک اومد کاروانجام داد واقعا حلالشون نون ک درمیارن

۰۹۱۲۴۷۰۰۶۳۶