2777
2789
عنوان

لباس عقد محضری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 67 پست
عزیزم لباست خیلی قشنگه ولی مناسب جشن تو تالار یا جای دیگه است من تپ عقدم اینجوری پوشیدم الان میزارم& ...

اخه بعد از عقد قراره بریم فضای باز عکس بگیریم و محضریم ک میریم حدود 40 نفر مهمون هست فک کردم مناسب باشه🙂

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بعد از عقد قراره بریم فضای باز عکس بگیریم و محضریم ک میریم حدود 40 نفر مهمون هست فک کردم مناسب ب ...

آهان،خب اگه اینجور هست که میگی بله خیلی هم خوشگل و زیباست و اصلا تپل دیده نمیشی،خوشبخت بشی ایشالله 

چ خوشگل خوشبخت بشی خانومم خانوما😍😍😍

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
طایفه شوهرم ریزه میزه بودن به من میگفتن تپلی الان همه اونا ریزتر شدن من تازه روفرمم ۳۸سالمه😂 آخه آ ...

فامیلای شوهر من همشونن تپلن خداروشکر رقابتی نداریم 😂