زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
عزیزم لباست خیلی قشنگه ولی مناسب جشن تو تالار یا جای دیگه است من تپ عقدم اینجوری پوشیدم الان میزارم& ...
اخه بعد از عقد قراره بریم فضای باز عکس بگیریم و محضریم ک میریم حدود 40 نفر مهمون هست فک کردم مناسب باشه🙂
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
طایفه شوهرم ریزه میزه بودن به من میگفتن تپلی الان همه اونا ریزتر شدن من تازه روفرمم ۳۸سالمه😂 آخه آ ...
فامیلای شوهر من همشونن تپلن خداروشکر رقابتی نداریم 😂