2777
2789

عزیزان چه در خودتون چه در اطرافیان تون 

رتبه چند آوردید یا آوردن (تو منطقه) که رفتن فرهنگیان... رشتش حالا فرقی نمیکنه... 

دعاتون میکنم اگه جواب بدید ❤️❤️🙏🙏

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

خواهر دوستم امسال قبول شد ولی نمیدونم رتبش چند بود 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تراز بالای۶۵۰۰ میشه ثبت نام کرد،ولی دوستم۳سال پیش رشته انسانی سهمیه منطقه۱ رتبه۳۰۰۰آورد

عزیز با این تراز فقط مجاز میشی 

بعد از انتخاب زشته باید صبر کنی تا دعوت بشی 

بعدش شاید قبولت کردن 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
هفت خوان هست🥺

آره واقعا