2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست
منکه اخلاق شوهرتونو قبول دارم مرد باید مردم دار باشه اجتماعی باشه نه همش خودشو قایم کنه

شوهر منم همچین اخلاقی داره و اجتماعی نیست ولی خب منو خیلی خوشحال میکنه این اخلاقش چون من سرکار میرم

و میخواد تو خونه بمونه خیلی بهتره که این اخلاقو داره

واسه مردای اجتماعی خونه نشینی سخته

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم خواهر از کجاش بگم😔

مشکلات شوهرتون چیه؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
من خداروشکر میکنم اگه مردا اینجوری باشن همه ولی اصلا اینجوری نیستن مهریه کم قبول میکنن و یا مهریه یا ...

وای عزیزم از کدوم کره اومدی که همچین عقایدی داری،یا شوهرت تو ذهنت کرده؟؟ببخشیدا اینجا جای تو با خل و چلا عوض شده

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مرد خوب نداریم😁

چرا شوهر من خوبه 

باعث شد منی که از مردا متنفر بودم عاشقش بشم

وای عزیزم از کدوم کره اومدی که همچین عقایدی داری،یا شوهرت تو ذهنت کرده؟؟ببخشیدا اینجا جای تو با خل و ...

😐 چطور مگه؟

فکر کنم شما زیادی خوش بین هستید نسبت به مردا

وای عزیزم از کدوم کره اومدی که همچین عقایدی داری،یا شوهرت تو ذهنت کرده؟؟ببخشیدا اینجا جای تو با خل و ...

این که من خرج خونه رو میدم کاملا به انتخاب خودمه نه اجبار کسی خودم خواستم و شرط کردم

برده نمیگم بهش اگه اینجوریه پس اکثر خانما برده هستن! احترام و عشقه شوهرم نسبت به منه و به خاطر نابر ...

چرا فکر میکنید خانوما بی چون و چرا به حرف وشوهراشون گوش میدن اون دوره دیگه گذشته الان دیگه تو اکثر خونه ها همدلیه تصمیم ها با همدیگه گرفته میشه زن و شوهرها تو‌ هر کاری با هم مشورت میکنن چرا؟چون ازدواج اجباری برداشته شده و زن و شوهر واقعا همو دوست دارن

ای بابا تو هم ازش طرفداری کردی، من به همین خیلی حساس شدم، شاید من دیوونه شدم واقعا

من شوهرم با همه سر جنگ داره هیچ جا نمیره عروسی به زور عزا به زور مهمونی عمرا فک کن حتی حنابندون خواهرم نیومد دوست داری شوهرت اینجوری باشه؟

شما سالی چنبار مهمونی میرید یا مهمونی میدی؟

😂 من از مهمونی رفتن متنفرم ۶ ۷ ماه طول میکشه در بهترین حالتش دیگه فامیلامون میشناسنمون

مهمونی هم زیاد نمیدیم دیگه چون زیاد نمیریم اونا هم زیاد نمیان اونم چند سال یه بار

چرا فکر میکنید خانوما بی چون و چرا به حرف وشوهراشون گوش میدن اون دوره دیگه گذشته الان دیگه تو اکثر خ ...

یه جای کار میلنگه یا شما خبر ندارید یا خانما دروغ میگن!