2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که خدا کمکم کنه دوستانه زودی جدا شم 

امیدوارم موفق باشید

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
نه خدا کنه خوب بشه وباهم زندگی کنین

دیگه بدتر از فحش اونم به خانواده؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

اسی نمیدونم چرا نتونستم با اخلاقت کنار بیام یه ادم خود رای به نظرمیای وهمه رو ازخودت پایین تر میبینی ...جای تو وشوهرت عوض شده من هرگز نمیتونم یه ثانیه با شوهر شما زندگی کنم خودشو پشت شما قایم کرده امیدوارم بچه هایی شبیه خودتون تحویل جامعه ندین 

این مرد سالار بودن شماست که اینجوری فکر میکنید من برده ی کسی نیستم اختیارمم دست خودمه

خداروشكر خداروشكر من شوهرم خيلي مرد خوبيه خيلي بهم اهميت ميده احترام ميذاره به خواست خودش زندگي بنامم زده اما ي سري اخلاقاي مردونشو دوست دارم عشق ميكنم كه تكيه گاهمه همينكه محكم بغلش ميكنم حس ميكنم ي كوه پشتمه واسم كافيه تا اون به من تكيه كنه اصلا ي حس چندشي هست كه مرد به زن تكيه كنه بچه بازيه..... مرد بايد اقد مرد باشه اقتدار داشته باشه نذاره اب تو دل زنش تكون بخوره حواسش همه جوره باشه تو پستي بلندي هاي زندگي نه اينكه زن اينكارارو كنه

شوهر شما بيشتر شوهر كرده ... چون زن ذليل به تمام معناست با اين اوصاف..... باور كن همه فاميل همين فكر رو ميكنن درموردش

اسی نمیدونم چرا نتونستم با اخلاقت کنار بیام یه ادم خود رای به نظرمیای وهمه رو ازخودت پایین تر میبینی ...

حتما بچه هایی شبیه خودم قوی و مستقل تحویل جامعه میدم

زن باید هر چی شوهرش گفت گوش کنه؟ نابرابری هم که هست میشه برده دیگه!

همین مونده که به حرف شوهرم گوش کنم

اونی هم که باید با اخلاق من کنار بیاد شما نیستید شوهرمه که عاقله و بهم اعتماد داره و دوسم داره و قبول کرده و راضیه

خداروشكر خداروشكر من شوهرم خيلي مرد خوبيه خيلي بهم اهميت ميده احترام ميذاره به خواست خودش زندگي ...

شوهرم افتخار میکنه که به زنش تکیه کرده اتفاقا تحسینش هم میکنن و میگن خوش به حالت 

شوهر من با یه زن قوی ازدواج کرده و به من تکیه کرده

زن برده ی شوهر نیست و من نیازی ندارم به کسی تکیه کنم

شوهرم به من تکیه کرده

زن ذلیل نیست انسانه و دوسم داره و بهم احترام میذاره

زن احمق نیست خیلی هم قدرتمند و عاقله

مرد با اقتدار ارزشی نداره برام 

مردی میخوام که مغرور نباشه و بی اقتدار که خداروشکر شوهرم اینجوریه

اتفاقا من چندشم میشه به مرد تکیه کنم و شوهرم افتخار میکنه که من تکیه کرده

و من بغلش میکنم و اون حس امنیت و داشتن تکیه گاه میکنه