2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست
بعد شوهرتون واقعا ادم خوبیه؟خودتون قبولش دارین

آره😁😁😁در کل خیلی خوبه، گرچه هر آدمی بدیهایی هم داره، ولی اصلا خیلی باهاش بد شدم، سرد شدم. البته میدونی به خانوادش خیلی اهمیت میداد، ینی هرکاری از دستش برمیومد انجام می‌داد، بیشتر کینهم از همینه، گرچه هزار بار مامانم گفته. اون برای همه همینجوریه، میگه اون اخلاقش همینه

نظر شما قابل احترامه مهم اینه شما با هم خوشین و با خصوصیات اخلاقی هم کنار اومدین

بله

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج شراط زیاد گذاشتم برای شوهرم و قبول کرد اینم یکیش بود البته اخلاق خودشم همینه

من بش گفتم تنها شرطم اینه احترام خونواده هامونو داشته باشیم 

اصلا محل نمیده بهشون الان یکماع بیشتره خونمون نمیاد الکی نمیدونم چرا

عصبی هم بشه فحش بارونشون میکنه

ببين عزيزم هر مردي ي مدله

ولي ي سري از اقايون هستن انگار زن هستن رفتن تو جلد مرد

همه اختياراتو ميدن دست زن ، بقولي زن ذليل هستن.... خيلييييي خودشونو دادن دست زنش ، وقتي حرف ميزن من من ميكنن بنظرم اينا مرد واقعي نيستن

مرد بايد جنم داشته باشه اقتدار داشته باشه .... مردونگي غيرت  اخلاق خوب داشته باشه..... بعضيا ميان همه زندگي ميدن دست زن خوب اين زندگيه مسخره و يكنواخت ميشه 

من بشخصه خوشم نمياد 

از زن سالاري متنفرم چون مرد ميشه مثل ي مرد اهني هر كاري ميگي ميكنه.... 

من بش گفتم تنها شرطم اینه احترام خونواده هامونو داشته باشیم  اصلا محل نمیده بهشون الان یکماع ب ...

وای من شوهرم فحش بده مخصوصا به خانوادم بیچارش میکنم یه روز هم تحملش نمیکنم

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
ببين عزيزم هر مردي ي مدله ولي ي سري از اقايون هستن انگار زن هستن رفتن تو جلد مرد همه اختياراتو ميد ...

آخ آخ چقدر بدم میاد زنو برده میدونید

بعضی آقایون مثل زنن؟ مگه زن بردس؟ مگه زن باید اختیارو به شوهرش بده؟

شوهر من هر چی بگم انجام میده چون دوسم داره و آدم خوبیه

خداروشکر شوهرم اینجوری فکر نمیکنه

آره😁😁😁در کل خیلی خوبه، گرچه هر آدمی بدیهایی هم داره، ولی اصلا خیلی باهاش بد شدم، سرد شدم. البته م ...

فقط به ویژگی های مثبت شوهرت فک کن تا اروم بشی برید تفریح اینور اونور نشین خونه حرص بخور

وقتی کارایی از شوهرت میاد به فکرت که میخاد اذیتت کنه بگو بعدا فک میکنم الان نه

ببين عزيزم هر مردي ي مدله ولي ي سري از اقايون هستن انگار زن هستن رفتن تو جلد مرد همه اختياراتو ميد ...

کی گفته زندگی رو بدن دست زن مسخره میشه؟

مگه زن چشه؟ انسان نیست؟

مرد با اقتدار و غرور و بقیه این ویژگیا ارزشی برام نداره

من شوهرمو دوست دادم که به من تکیه کرده

فقط به ویژگی های مثبت شوهرت فک کن تا اروم بشی برید تفریح اینور اونور نشین خونه حرص بخور وقتی کارایی ...

ممنون که به حرفام گوش کردی، راس میگی من کلا آدم منفیی هستم، از کاه کوه می‌سازم، الکی هم خودمو هم بچه‌هامو اذیت میکنم، 

زن ذلیل هم کلمه خوبی نیست اونا مردای خوبی هستن که 

به خانمشون احترام میذارن و دوسش دارن

این مرد سالار بودن شماست که اینجوری فکر میکنید

من برده ی کسی نیستم اختیارمم دست خودمه

وای من شوهرم فحش بده مخصوصا به خانوادم بیچارش میکنم یه روز هم تحملش نمیکنم

بخاطر همین اخلاقشم خیلی ازش زده شدم خیلی نسبت بهش سرد شدم

مثلا الان از تابستون همش با خونوادم قهره  بعد خواهرمم تازه ازدواج کرده میگم پاگشاش کنیم قبول نکرد بعد خدا شاهده من خونوادم خیلی اخترامشو ذارن میدونن زود رنجه سعی میکنن حرفی نزنن ناراحت شن از نظر مالی هم همیشه هواشو دارن همش میگم کاش طلاق بگیرم کمتر بهم توهین بشه

دوست دارم یه بهانه خوب گیرم بیاد زودی جدا شم

بخاطر همین اخلاقشم خیلی ازش زده شدم خیلی نسبت بهش سرد شدم مثلا الان از تابستون همش با خونوادم قهره& ...

دوست ندارم زندگی کسی رو خراب کنم ولی به نظرم جدا شدن

بهترین تصمیمه

ممنون که به حرفام گوش کردی، راس میگی من کلا آدم منفیی هستم، از کاه کوه می‌سازم، الکی هم خودمو هم بچه ...

نه ادم منفی نیستی اما بعضی وقتا انگار ادمو جن میگیره😆😆

ایشالله که همیشه با شوهرت خوشحال خوشبخت باشید